Το κοινωνικό πρόσωπο του Άρη

55

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη δείχνοντας έμπρακτα το κοινωνικό του πρόσωπο, τη προσεχή Δευτέρα θα επισκεφθεί το παιδικό χωριό στο Φίλυρο, ενώ την επόμενη ημέρα σε ειδική εκδήλωση στο Κλεάνθης Βικελίδης θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους άστεγους.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ για μια ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και στέκεται διπλά στα παιδιά, αλλά και στους συνανθρώπους μας.

Εναρμονισμένο στο κλίμα των εορταστικών ημερών, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ετοιμάζει μια σειρά από δράσεις, προκειμένου να μοιράσει αγάπη και χαμόγελα στα παιδιά, αλλά και ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν την ανάγκη μας.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτών των δράσεων αντιπροσωπεία της ομάδας μας την ερχόμενη Δευτέρα (21/12) στις 18:00 θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, όπου θα μοιραστούν δώρα και τρόφιμα στα παιδιά.

Την επόμενη μέρα (Τρίτη 22/12) στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, παρουσία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, σχετικά με την πρωτοβουλία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ για τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε άστεγους, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.