Ισπανοί επενδυτές στη Λάρισα!

Μπροστά σε μία σημαντική αλλαγή σελίδας βρίσκεται η ομάδα της Λάρισας, η οποία είναι κοντά στην επιστροφή της στα επαγγελματικά πρωταθλήμα και στην Football League, μετά τη φετινή παρουσία της στη Γ’ Εθνική, καθώς προπορεύεται στον 2ο όμιλο με 50 βαθμούς, έναντι 44 του δεύτερου, Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Εφόσον επιστρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, η Λάρισα πρέπει να γίνει ΠΑΕ (η παλιά διαλύθηκε με την εκούσια πτώση στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική, όπως έγινε και με την ΑΕΚ), και ήδη η Ερασιτεχνική ΑΕΛ έχει απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Μέχρι στιγμής, το ενδιαφέρον του έχει εκφράσει ο Βαγγέλης Πλεξίδας, ο οποίος ανέλαβε την Λάρισα το καλοκαίρι και την “τρέχει” φέτος, ο οποίος, όμως, δεν είναι 100% αποδεκτός από τους φιλάθλους της Λάρισας.

Εσχάτως, έχει προκύψει ενδιαφέρον για την ΑΕΛ από την Ισπανία, από τον επιχειρηματία Λουίς Όλιβερ, ο οποίος ενδιαφέρεται να αποκτήσει την ΠΑΕ Λάρισα, μόλις αυτή συσταθεί.

Ήδη, ο Όλιβερ βρίσκεται στην Λάρισα, και αύριο Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου για να παρουσιάσει στους εκπροσώπους του Τύπου το σχέδιό του στην ιστορική ομάδα της ΑΕΛ.

Μετά τη συνέντευξη τύπου, θα έχει συνάντηση και με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της Λάρισας και στη συνέχεια θα καταθέσει την ολοκληρωμένη πρότασή του στην Ερασιτεχνική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Λουίς Όλιβερ, είναι γόνος ισχυρής ισπανικής οικογένειας, που συνδέεται με ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.