By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μεταγραφές ; «Ο κύριος Άρνεσεν»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές ; «Ο κύριος Άρνεσεν»

Τhessports
Last updated: 26/08/2015 20:50
Τhessports
Share
SHARE

Για να βγει από την υποχρέωση πήγε ο ΠΑΟΚ στη Δανία, καθώς μετά το 5-0 της Τούμπας, μόνο αν δεν κατέβει να παίξει μπορεί να αποκλειστεί, αλλά ο Ιγκόρ Τούντορ επέλεξε να μιλήσει μόνο για το αγωνιστικό μέρος κι όχι για τις μεταγραφές.

Όλοι περιμένουν αυτές τις μέρες την ενίσχυση με έναν φορ, τουλάχιστο, αλλά ο Κροάτης δεν θέλει να μπλέκεται στα… πόδια του Φρανκ Άρνεσεν, όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου στο Μπόντμπι Στέιντιουμ.

Είπε αναλυτικά ο Ιγκόρ Τούντορ :

Για το πως συγκεντρώνεται μια ομάδα μετά το 5-0 : «Είναι μέρος της δουλειάς μου. Προτιμώ να έχω πάντα τέτοια παιχνίδια αλλά το ποδόσφαιρο είναι περίεργο σπορ, όπου όλα είναι πιθανά. Πιστεύω πως η φιλοσοφία κάποιες φορές στις προπονήσεις είναι όπως στα παιχνίδια. Ακόμα και στις προπονήσεις θέλουν οι παίκτες μου να κερδίσουν. Είμαι σίγουρος πως κι αύριο αυτό θα γίνει».

Για το ροτέισον με την Ξάνθη :  «Το ροτέισον αυτό έγινε γιατί υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Συνήθως δεν θα κάνω ανάλογο ροτέισον, το έκανα όμως γιατί μας έλειπαν κάποιοι παίκτες, άλλοι δεν μπορούσαν να παίξουν 100%. Αύριο, λίγες αλλαγές θα υπάρξουν, θα ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες αλλά ένα μεγάλο ποσοστό που έχουν παίξει μέχρι σήμερα θα παίξουν κι αύριο».

Για το αν θα επηρεάσει η απώλεια των 2 βαθμών :  «Έγιναν αλλαγές, νέοι παίκτες, άλλοι δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν Η σεζόν αυτή θα έχει πολλά σημεία που θα χρειάζεται καλή ψυχολογία. Πιστεύουμε πως θα είμαστε στο Europa, θα υπάρχουν τα σκαμπανεβάσματα στη ψυχολογία γιατί θα έχουμε πολλά ματς. Είναι σημαντικό μόνο ό,τι κάνεις σήμερα. Το προηγούμενο ματς δεν το θυμάται κανείς. Εάν το προηγούμενο ματς είναι κακό, είναι ευκαιρία να βελτιωθείς. Μόνο το σήμερα είναι σημαντικό».

Για τις μεταγραφές και τον επιθετικό : «Ο κύριος Άρνεσεν κάνει τη δική του δουλειά, εμείς είμαστε επικεντρωμένοι να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Για το κίνητρο στο αυριανό παιχνίδι : «Θέλω να κερδίσω. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπεις σε ένα ματς, να σκέφτεσαι πως θα κερδίσεις. Να δούμε βελτίωση, μέσω των προπονήσεων».

Σχετικά άρθρα

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαρσία
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Προς την πλατφόρμα του Αλαφούζου ο Ηρακλής!
TAGGED:Τούντορ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τσίπρας : «Καλύτερα να μην εφαρμοστεί το Μνημόνιο!»
Next Article «Να είναι κι εδώ εύκολο»

Τελευταία νέα

H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
ΔΙΕΘΝΗ
8 June, 2026
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
8 June, 2026
H απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό
MEDIA ΜΠΑΣΚΕΤ
8 June, 2026
Ανακοίνωσε Χάτζινς ο ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
8 June, 2026
Follow US