Οριστικό “όχι” Καρούντζου για Θέρμη

Την Παρασκευή είχαμε αναφέρει ότι η τελική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης (ΑΔΜΘ) για την υπόθεση της Θέρμης και του διαγωνισμού που προκήρυξε ο Δήμος για τη μίσθωση των 200 στρεμμάτων στην περιοχή των Ταγαράδων, θα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

Έτσι κι έγινε, και χθες κοινοποιήθηκε στον Δήμο Θέρμης, η απόφαση της ΑΔΜΘ, στην οποίο προίσταται ο Αθανάσιος Καρούντζος. Η απόφαση είναι “όχι” κάτι που σημαίνει ότι απ΄ αυτή την υπηρεσία, δεν εγκρίνεται η διαδικασία που ξεκίνησε, προκειμένου να κατασκευάσει ο Ιβάν Σαββίδης αθλητικό κέντρο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόθεση οδηγείται σε οριστικό ναυάγιο.

Το επόμενο βήμα, θα είναι να πάει η υπόθεση σε μία τριμελή επιτροπή, που αποτελείται από νομικούς και υπάγεται στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Εκφράζεται η πεποίθηση, ότι σ΄ αυτή την επιτροπή του Υπουργείου, οι πιθανότητες να “ξεσκαλώσει” η υπόθεση είναι πάρα πολλές. Το θέμα, φυσικά, είναι πως χάνεται χρόνος, καθώς δεν αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη μέσα στον επόμενο μήνα, τουλάχιστο.

Υπάρχει βεβαίως και το ενδεχόμενο, να αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης να μην προχωρήσει την περίπτωση της Θέρμης, αλλά αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Πρόκειται για έναν χώρο, που είναι ιδανικός γι΄ αυτή την μεγάλη επένδυση, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα το προσπαθήσει, όσο μπορεί.