«Επίθεση» Τζιτζικώστα σε Ιωαννίδη!

Ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, δίνει απαντήσεις για τις κατηγορίες του συνυποψήφιου του Γ. Ιωαννίδη, ότι κάνει προεκλογική εκστρατεία με λεφτά της Περιφέρειας, για τις Σκουριές, τον Άρη, την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, τον Μάρκο Μπόλαρη, τον Γιάννη Μπουτάρη και την Χρυσή Αυγή.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας παραχώρησε συνέντευξη στο seleo.gr και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Συρμάτση, και σήκωσε το γάντι στον συνυποψήφιο του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Καταλαβαίνω τον πανικό, ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος. Αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιοι θέλουν να σηκώσουν τους τόνους προεκλογικά, εμείς δεν θα πέσουμε στην παγίδα. Ο κόσμος δεν περιμένει από μας κοκορομαχίες παλαιοκομματικού χαρακτήρα της εποχή του 1980.

Τον προσκαλώ να πιούμε καφέ, να τον ενημερώσουμε για τα θέματα της περιφέρειας στο εκλογικό μας κέντρο στην Παύλου Μελά 10. Ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε η περιφέρεια ως γραφείο προεκλογικού χαρακτήρα» τονίζει απαντώντας στον Γιάννη Ιωαννίδη.

Παράλληλα αφήνει αιχμές στον συνυποψήφιο του ότι δεν ενδιαφέρθηκε 3,5 χρόνια για τα πεπραγμένα της Περιφέρειας.

«Όλοι οι βουλευτές πέρασαν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατά την διάρκεια αυτών των ετών. Πλην ενός. Ο οποίος ενδεχομένως δεν ενδιαφερόταν να μάθει για το τι κάνουμε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ την συνέντευξη του Απόστολου Τζιτζικώστα στο seleo.gr