“Γίνεστε περίγελος”

Ανακοίνωση – απάντηση στην χθεσινή (17/3) του Ολυμπιακού εξέδωσε σήμερα (18/3) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία εμπεριέχεται και επίσημη τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τονίζει χαρακτηριστικά…”Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αναφέρεται στο πρόσωπό μου, κατ’ αυτόν τον τρόπο”. Επιπλέον στο κείμενο υπάρχει και ξεχωριστή αναφορά στον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με περισσή αλαζονεία και υποκαθιστώντας κατά την προσφιλή της συνήθεια την Κυβέρνηση και τους θεσμούς, απάντησε (;;;) στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως θα απαντούσε θιγμένος μαθητής δημοτικού, απευθυνόμενος στον κ. Σαββίδη, ο οποίος ήδη κινείται νομικά και αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αναφέρεται στο πρόσωπό μου κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Φυσικά δεν διαβάσαμε στην ανακοίνωση το παραμικρό για την ουσία, το παραμικρό για την ποδοσφαιρική πραγματικότητα που συντηρείται, σαν να μην υπάρχει καμία συναίσθηση της πραγματικότητας.

Ο κ. Σαρρής από την πλευρά του λέει ότι θα συνεχίσει να απευθύνεται στα θεσμικά όργανα. Προφανώς εξαίρεση στο δημιουργικό του πρόγραμμα αποτελούν οι συνεντεύξεις Τύπου και οι ανακοινώσεις για να απαντήσει μόνο στον ΠΑΟΚ. Από τον συγκεκριμένο ζητούμε συγγνώμη που τον απασχολήσαμε από την διαφήμιση του ποδοσφαίρου μας «ειδικά στο εξωτερικό» (sic)!

Μετατρέπεστε σε περίγελο…”