Έχασαν… μπάλα και διαιτητές στην Καλαμαριά!

Άλλο ένα ευτράπελο και παράδοξο ήρθε να προστεθεί στα υπάρχοντα προβλήματα του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα ο οποίος ζει εδώ και 40 ημέρες τον δικό του εφιάλτη.

Συγκεκριμένα για χθες το απόγευμα ήταν προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό το οποίο ήταν να ξεκινήσει στις 17.30 . Όμως για ακόμη μια φορά λόγο της ανοργανωσιάς και της έλλειψης αυτονόητων εμπειριών και γνώσεων (από τους ανθρώπους που πήραν τις τύχες της ομάδος στα χέρια τους) η ομάδα της Καλαμαριάς εκτέθηκε ανεπανόρθωτα δείχνοντας σημάδια σωματείου τοπικής κατηγορίας.

Δυστυχώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας εκ των διαιτητών που κατέφθασε στις 18.00 στο γήπεδο τόνισε πως τους πήραν από την ΕΠΣΜ στις 17.50 με σήμα κατεπείγον να έρθουμε στο γήπεδο ! Βέβαια λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν και οι επόπτες .

Ο φιλικός αγώνας πρέπει να πούμε πως ξεκίνησε με κάποιον κύριο (φωτο), που δεν είχε καμία σχέση με την διαιτησία ενώ επόπτες έπαιξαν με διαχωριστικά ποδοσφαιριστές !!!!

Κρίμα και πάλι κρίμα διότι κοντά στα τόσα προβλήματα που έχει η ομάδα έρχονται να προστεθούν και απλά ζητήματα που ‘’πληγώνουν’’ το κύρος μιας ένδοξης ιστορίας και βαριάς φανέλας.

Πηγή : pameballa.gr