Νέα ανακοίνωση της ομάδας Αρβανιτίδη

Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα οι τέσσερις επιχειρηματίες της ομάδας Αρβανιτίδη, στην οποία αναφέρονται στις τελευταίες εξελίξεις. Τονίζουν πως έστειλαν εξώδικο στον ερασιτέχνη Άρη, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης να τους παύσει, προαναγγέλλοντας νομικές ενέργειες.

Αναλυτικά:

«Μετά την πραξικοπηματική απόφαση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, που λήφθηκε με χαρακτηριστική βιασύνη, είμαστε υποχρεωμένοι να απευθυνθούμε στον φίλαθλο κόσμο του ΑΡΗ και να εξηγήσουμε τις θέσεις μας.

Η απόφαση αυτή είναι ανυπόστατη και παράνομη και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Η προσπάθεια του κ. Οικονόμου να τη δικαιολογήσει, περιφερόμενος σήμερα σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενος αστεία επιχειρήματα και ιδίως παραποιώντας τα πραγματικά περιστατικά, εξυβρίζοντας και δυσφημώντας, εκτός από ατελέσφορη, προκαλεί περισσότερο και αποτελεί τεκμήριο της ενοχής του και των σκοπιμοτήτων που υπηρετεί. Δυστυχώς η ΑΛΩΣΗ του ΑΡΗ επήλθε και την Κερκόπορτα άνοιξαν οι ίδιοι οι άνθρωποί του και αυτοί που ισχυρίζονται ότι τρέφουν τα πιο αγνά αισθήματα για την ομάδα.

Ευχαριστούμε θερμά όσα μέλη του ΑΡΗ υπερψήφισαν την πρότασή μας, αδιαφορώντας για τις επιθέσεις και την προσπάθεια μερίδας λίγων να επιβάλλουν την θέλησή τους, με τρομοκρατία που ασκήθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις και στράφηκε και εναντίον μας.

Ευχαριστούμε και τη συντριπτική πλειοψηφία των αγνών φιλάθλων του ΑΡΗ που με κάθε τρόπο εκδήλωσαν την συμπαράστασή τους προς την πρωτοβουλία μας.

Είναι βέβαιο ότι όλες οι ενέργειες που έγιναν από το ΔΣ είναι νομικά έωλες και θα καταπέσουν από τα αρμόδια δικαστήρια. Έχει όμως νόημα η προσφυγή σε αυτά; Μπορούμε να διοικήσουμε χωρίς ο κόσμος του ΑΡΗ να μας συμπαρασταθεί και να απομονώσει αυτούς που κινούνται στα όρια της παρανομίας;

Ή μήπως θα προκληθεί ένας νέος διχασμός, με κίνδυνο να επέλθουν καταστροφικά αποτελέσματα; Αποφασίσαμε να αποστείλουμε εξώδικη δήλωση στο ΔΣ για να ανακαλέσει την παράνομη απόφασή του.

Αν δεν το πράξει, θα κάνουμε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την προάσπιση της νομιμότητας.

Ανήκουμε στην πολύ μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ και τον θέλουμε ενωμένο και δυνατό. Ανεξάρτητο και αντάξιο της ιστορίας του, όπως τον ονειρεύεται ο υπερήφανος λαός του.

Θεσσαλονίκη, 10 Σεπτεμβρίου 2015.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΟΧΑΤΑΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΛΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»