Φθηνά τη γλίτωσε ο Κατσουράνης…

Καλά είναι τα νέα για τον Κώστα Κατσουράνη. Οι εξετάσεις «έδειξαν» ότι υποφέρει τελικά από ένα μικρό οίδημα στους προσαγωγούς, κάτι που σημαίνει πως μετά από θεραπείες ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ, ίσως και να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ.

Αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για θλάση, που θα κρατούσε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα εκτός δράσης τον Κατσουράνη, αλλά τελικά θα χρειαστεί μόνο κάποιες θεραπείες μέχρι να υποχωρήσει το οίδημα.

Όπως ήταν λογικό ο «Κατσούρ» δεν συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, που διεξήχθη και αυτή στη Νέα Μεσημβρία. Απόντες από το κανονικό πρόγραμμα ήταν και οι Λίνο, Μαντούρο και Λάζαρ που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ «δούλεψαν στη φυσική τους κατάσταση σε μια προπόνηση ιδιαίτερα υψηλής έντασης. Συγκεκριμένα, μετά την προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κυκλικό πρόγραμμα ασκήσεων με “σταθμούς” που περιελάμβαναν: σλάλομ και τελειώματα, ένας εναντίον ενός σε μικρές εστίες και τρεις εναντίον τριών σε γήπεδο 20 μέτρων».

Ανάμεσα στις δύο σημερινές προπονήσεις, προπονητές και διοίκηση αγωνίστηκαν μεταξύ τους. Ο Ζήσης Βρύζας από τη μία πλευρά και ο Γιώργος Γεωργιάδης από την άλλη σε μια άκρως ενδιαφέρουσα μονομαχία εντός των γραμμών…

vryzas100

propon07

Για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση στις 15:30, ενώ το βράδυ η ομάδα θα δειπνήσει όλη μαζί σε ρεστοράν της Θεσσαλονίκης.