Στη Δόξα, Ζαγοράκης – Κωνσταντινίδης;

Ο θυμόσοφος λαός λέει ότι «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» και η περίπτωση της (πιθανής) εμπλοκής του Θόδωρου Ζαγοράκη και του Παντελή Κωνσταντινίδη (κατά άλλους του Ιβάν Σαββίδη…) στα διοικητικά της Δόξας αρχίζει να πολύ συζητιέται στα ποδοσφαιρικά στέκια της Δράμας. Ούτε επιβεβαιώνονται κάποια «τετ α τετ» προ λίγων εβδομάδων του προέδρου της προσωρινής διοίκησης Σταύρου Δαϊλάκη με τον Θόδωρο Ζαγοράκη στην πόλη της Δράμας, αλλά ούτε και διαψεύδονται…

Το θέμα λένε στα στέκια των «μαυραετών» χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος ο Σταύρος Δαϊλάκης. Ο πρώην βουλευτής Δράμας με τη ΝΔ (είχε γίνει γνωστός όταν το 2008 είχε διαγραφεί από τον τότε πρωθυπουργό της Κωστα Καραμανλή από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, που μετρούσε 152 βουλευτές…) τον περασμένο Αύγουστο ορίστηκε από το πρωτοδικείο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, ξεκινώντας έναν αγώνα ανεύρεσης επενδυτή για την ιστορική ομάδα της Μακεδονίας. Λέγεται πως το βρήκε στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, που ίσως λέμε ίσως, επιχειρήσει ένα (ποδοσφαιρικό) άνοιγμα στην περιφέρεια της Βορείου Ελλάδας…

Σύμφωνα και με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα mikriliga.gr “στο πλαίσιο της διατήρησης στο προσκήνιο αυτής της εκδοχής, να εμπλακούν στα διοικητικά της Δόξας και στο μετοχικό κεφάλαιο, ο Παντελής Κωνσταντινίδης με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, λέγεται ότι η επιστολή ενδιαφέροντος που έστειλε ο Δαϊλάκης στο Σάμιο και αναγνώστηκε στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη και αφορούσε πρόταση εξαγοράς του 51% για 200.000 ευρώ από όμιλο Βορειοελλαδιτών επιχειρηματιών, αφορούσε την πρόταση των δύο παραγόντων του Δικεφάλου».

Την συγκεκριμένη πρόταση ο Αθανάσιος Σάμιος, ο οποίος το καλοκαίρι αποχώρησε από τη διοίκηση ζητώντας βιώσιμη και ελπιδοφόρο λύση, αλλά διατηρεί τις μετοχές στην κατοχή του, την χαρακτηρίζει «άκαιρη» και «μη σοβαρή».

Ο χρόνος θα (από) δείξει αν γίνουν πράξη τα σενάρια που θέλουν Ζαγοράκη-Κωνσταντινίδη και… Σαββίδη να εμπλέκονται στα διοικητικά των «μαυραετών».

Κοντός ψαλμός, αλληλούια…