Υποψήφιος και ο Ντίνος Κούης

Ένας ακόμη άνθρωπος του αθλητικού κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρόκειται για τον Ντίνο Κούη, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Άρη, ο οποίος αποφάσισε να μπει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, “Αλληλεγγύη”, με επικεφαλής, τον νυν περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σήμερ στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού και ο Κούης επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης.

Ο παλαίμαχος του Άρη, δεν είναι “πρωτάρης” σ΄ αυτό τον στίβο, καθώς έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος, και είναι εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα παιδείας στη Θεσσαλονίκη.

«Μια ζωή υπηρέτησα την ομάδα μου τον Άρη, χωρίς να φύγω ούτε μία ημέρα. Είναι η ομάδα που αγάπησα, η ομάδα που μου χάρισε μεγάλες στιγμές και συγκινήσεις, η ομάδα που θέλω να ξαναδώ εκεί που πραγματικά της αξίζει. Με την ίδια λογική κινήθηκα και στην πορεία μου στην αυτοδιοίκηση όλα αυτά τα χρόνια. Από το 2006, τόσο στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, όσο και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αφιέρωσα όλες μου τις δυνάμεις και αφοσιώθηκα στο έργο μας, για τον τόπο και τους συμπολίτες μου. Τον αγώνα και το σημαντικό έργο που κάναμε όλοι μαζί ως ομάδα, θα το συνεχίσω με την «Αλληλεγγύη» και τον επικεφαλής της Απόστολο Τζιτζικώστα και τα επόμενα πέντε κρίσιμα χρόνια. Για μένα η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Στην πράξη και όχι στα λόγια» αναφέρει η δήλωση του Ντίνου Κούη, όπως φιλοξενείται στο voria.gr.