Μάντζιος: “Από τα πιο δύσκολα της σεζόν”

Συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη έδωσε ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

Αρχικά έκανε ένα γενικό σχόλιο για το παιχνίδι: « Έχουμε ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Είναι από τα πιο δύσκολα της σεζόν καθώς είναι απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσπαθεί να επιβιώσει και να εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για να παραμείνει στην κατηγορία”.

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του για να κερδίσει είπε: “Πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τους βαθμούς και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι, αποφασιστικοί και με υπομονή στο παιχνίδι μας ώστε να διασπάσουμε την αμυντική λειτουργία του αντιπάλου”.

Τέλος έκανε και μία αναφορά σε αγωνιστικά ζητήματα: “Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Σαρακατσάνος που είναι τιμωρημένος ενώ επανέρχονται οι Τζάνης και Παπαγεωργίου που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό. Στο μέτωπο των τραυματιών ο Ίγκορ πιστεύω πως θα είναι στη διάθεση μας. Ο Κάσες επέστρεψε, ωστόσο δεν θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε την συμμετοχή του σε κάποια αναμέτρηση”.