“Καμπάνες” σε Αρειανούς και ΠΑΟΚτσήδες!

Με μεγάλα πρόστιμα και ποινές απαγόρευσης εισόδου τιμωρήθηκαν παράγοντες και μέλη του τεχνικού επιτελείου του Άρη, αλλά και ο Παντελής Κωνσταντινίδης του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 29ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης, X.Σκόρδα (πρόεδρο),Κ.Μπιμπισίδη, Δ.Μπουγιουκλή διότι: «Τριάντα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και κατά την προθέρμανση των ομάδων, οι κ.κ. Μπουγιουκλής Δ. και Μπιμπισίδης Κ. ευρίσκοντο εντός του αγωνιστικού χώρου ενώ ήταν τιμωρημένοι βάσει της υπ΄ αριθμ. 96/27-2-2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής αφού τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν εκείνοι απεχώρησαν. Επίσης στο ημίχρονο οι ανωτέρω εγκαλούμενοι βρέθηκαν στον χώρο των αποδυτηρίων έξω από το γραφείο του προπονητού της εγκαλουμένης, οι οποίοι και  απεχώρησαν μόλις τους ζητήθηκε», και διότι:« Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου εμφανίστηκε στο γραφείο των διαιτητών ο πρόεδρος της εγκαλουμένης Χ. ΣΚΟΡΔΑΣ. Tου ζητήθηκε να αποχωρήσει και αποχώρησε», καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Κ. ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ τις πειθαρχικές ποινές α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ.

Επιβάλλει στον Δ. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ τις πειθαρχικές ποινές α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ.

Επιβάλλει στον Χ. ΣΚΟΡΔΑ τις πειθαρχικές ποινές α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Π. Κωνσταντινίδη (τεχν.Δ/ντή): Για τη συμπεριφορά του κ. Π.Κωνσταντινίδη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ Επίσης, επιβάλλει στον Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ τις πειθαρχικές ποινές α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 28η αγωνιστική

ΠΑΕ Απόλλων : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα υποδομής Κ17, 24η αγωνιστική

Α) Παναιτωλικός Κ17: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή οκτακοσίων  ευρώ