«ΟΚ» ο Μαντούρο, αναμονή για «Κατσούρ»

Η επιστροφή του Χέντβιγκες Μαντούρο σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα ήταν η θετική είδηση από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. Ο Ολλανδός, μετά από διάστημα απουσίας περίπου 20 ημερών, μπήκε με την ομάδα και ενδεχομένως να είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα προλάβει ο Κώστας Κατσουράνης να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού (οίδημα στον προσαγωγό) που αντιμετωπίζει μετά τον αγώνα με τον Αρη. Σήμερα ο διεθνής μέσος «έτρεξε μόνος του, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις», όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ.

Το «μενού» της Πέμπτης (εκτός από το δείπνο της ομάδας που θα ακολουθήσει) περιελάμβανε ανάλυση μέσω βίντεο και… τακτική. Ο Γιώργος Γεωργιάδης με τη βοήθεια του Γιάννη Βλάχου επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τον Αρη, ενώ τους επιβράβευσε για τα όσα σωστά και βάσει πλάνου έγιναν στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ασκήσεις τακτικής, αμυντική τακτική και ανάπτυξη ήταν οι τρεις τομείς πάνω στους οποίους δούλεψε σήμερα η ομάδα με τους Λίνο και Λάζαρ να ακολουθούν για άλλη μια μέρα πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα.