Δεκτή η προσφυγή της Καβάλας

Με δεδομένο ότι ο υποβιβασμός για την Καβάλα έχει “κλειδώσει” στην ομάδα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να δικαιωθούν λόγω της ακαταλληλότητας συμμετοχής κάποιων ομάδων του ομίλου, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της διά της πλαγίας οδού.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «Αργοναυτών» έκανε προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναφορικά με την αποβολή ομάδων από τον όμιλο, οι οποίες δεν έχουν καλύψει το μετοχικό τους κεφάλαιο και έχουν εκκρεμότητες. Έτσι κι έγινε με την ΕΕΑ να ενημερώνει ότι 3 ΠΑΕ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτές είναι ο Βατανιακός, ο Αστέρας Μαγούλας και η Γλυφάδα, με την ομάδα του Βατάν να είναι η μοναδική από τον Βόρειο Όμιλο και η οποία βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από την προτελευταία Καβάλα στην βαθμολογία.

Πάντως τίποτα δεν θα ξεκαθαρίσει σύντομα, αφού νέα στοιχεία θα προκύψουν από την επόμενη εβδομάδα, ενώ όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια σ’αυτές τις κατηγορίες, θα μας… ταλαιπωρήσουν μέχρι και τα βάθη του καλοκαιριού μέχρι να προκύψουν οι όμιλοι, οι άνοδοι, οι υποβιβασμοί και όλα τα συναφή…

Στα αγωνιστικά, για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα 1926 ο Μιχάλης Ιορδανίδης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Βαλεριάνο και στους τραυματίες Καπνίδη και Χόρτσα. Αντίθετα, επανέρχεται από τιμωρία ο Καρλόπουλος, με τους «Αργοναύτες» να θέλουν νίκη γοήτρου στο τελευταίο εντός έδρας φετινό ματς.