Βρύζας σε Σαρρή: «Δεν σας εμπιστευόμαστε»

Η σιωπή του Γιώργου Σαρρή και των μελών της Ομοσπονδίας στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ, με τον Ζήση Βρύζα να είναι παρών και να «επιτίθεται», όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, στον πρόεδρο της ΕΠΟ μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα…

Το συμβούλιο της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και κύλησε ήρεμα, καθώς μόλις μια φορά ανέβηκαν οι τόνοι. Ηταν η στιγμή που ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έθιξε το θέμα των ανακοινώσεων από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Η απάντηση ήρθε, όπως διαρρέεται από την πλευρά του ΠΑΟΚ, άμεσα από τον Ζήση Βρύζα. «Δεν σας βλέπουμε ποτέ στα γήπεδα κ. Σαρρή. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι συνέντευξη Τύπου και να μιλάτε για τα θέματα του ποδοσφαίρου την ημέρα που ο ΠΑΟΚ έδινε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Καταθέσαμε τις προτάσεις μας στην πολιτεία, όταν καταλάβαμε τι γίνεται, όταν διαπιστώσαμε ότι πέρασε χωρίς αποτέλεσμα η περίοδος χάριτος που σας είχαμε δώσει. Δεν θέλετε να δώσετε καθαρή λύση και δεν σας εμπιστευόμαστε.Είστε μέρος του συστήματος», φέρεται να είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιάννη Μώραλη, παρόντα στο συμβούλιο, αλλά να μην παίρνει θέση, η κουβέντα περιορίστηκε εκεί. Ο Σαρρής δεν απάντησε στις “κατηγορίες” του Βρύζα, ενώ ούτε και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου είχαν διάθεση να ρίξουν λάδι στη φωτιά…

Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν και άλλες αφορμές για να αντιπαρατεθούν οι δύο πλευρές, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής. Οι ημιτελικοί του κυπέλλου πλησιάζουν και ο “ο Θεός να βάλει το χέρι του…”.