Η ΕΠΟ πάει να εκθέσει Βρύζα

Το μεσημέρι, μετά το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, από την πλευρά του ΠΑΟΚ διέρρευσαν κάποιες ατάκες του Βρύζα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, που επιβεβαίωναν την πρόθεσή του να κρατήσει σκληρή στάση, απέναντι στην Ομοσπονδία.

Αμέσως μετά η Ομοσπονδία διέψευδε αυτές τις ατάκες, και νωρίς το απόγευμα, ήρθε η απάντηση της ΕΠΟ, μέσω διαρροών και η εμφάνιση κάποιων διαλόγων, που εκθέτουν τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, αν βεβαίως είναι ακριβώς έτσι.

Σε κάποια στιγμή, ο Σαρρής φέρεται να λέει στον Βρύζα πως “Όταν με έπαιρνες τηλέφωνο και με έγλειφες για να παίξει ο ΠΑΟΚ τα παιχνίδια στην Ευρώπη με τη Μέταλιστ και τη Σάλκε, δεν σε αηδίαζα; Διακόσια τηλέφωνα έπαιρνες. Λοιπόν, θα πρέπει να ντρέπεσαι!”

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η κόντρα που έχει ανοίξει, συνεχίζεται και λογικά θα υπάρχει απάντηση και από τον Ζήση Βρύζα…

Οι διάλογοι, όπως διέρρευσαν από την ΕΠΟ, φιλοξενήθηκαν στο www.a-sports.gr.

Σαρρής: «Αφού, λοιπόν, κ. Βρύζα, εκπροσωπείς τον ΠΑΟΚ και όχι τη Σούπερ Λίγκα να σου πω ορισμένα πράγματα… Πώς δέχεσαι και έρχεσαι εδώ αφού σιχαίνεσαι και αηδιάζεις εμένα και τον κ. Μώραλη; Πώς μας έχεις συνομιλητές σου;».

Βρύζας: «Το ποδόσφαιρο έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει εξαιτίας της διαιτησίας και της έλλειψης αξιοπιστίας. Δεν εκπροσωπείς την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου».

Σαρρής: «Εμένα με ψήφισαν 37 Ενώσεις…».

Βρύζας: «Αυτό το σέβομαι».

Σαρρής: «Να σέβεσαι πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σου. Με ψήφισαν και άνθρωποι που έχουν πληρώσει και δεν έχουν πληρωθεί από το ποδόσφαιρο».

Βρύζας: «Πάντως, δεν μπορείτε να πάτε στο γήπεδο πλέον…».

Σαρρής: «Ποιος το λέει αυτό, συνέχεια στα γήπεδα είμαστε. Τον Πλατινί ποιος τον έφερε στην Τούμπα;».

Βρύζας: «Δεν ξέρω…».

Σαρρής: «Πλάκα κάνεις; Όταν έφερα τον Πλατινί, ήμουν καλός και τώρα μετά από ένα παιχνίδι που θεωρείτε πως δεν σας έπαιξε καλά η διαιτησία λες ότι μας σιχαίνεσαι και αηδιάζεις; Όταν με έπαιρνες τηλέφωνο και με έγλειφες για να παίξει ο ΠΑΟΚ τα παιχνίδια στην Ευρώπη με τη Μέταλιστ και τη Σάλκε, δεν σε αηδίαζα; Διακόσια τηλέφωνα έπαιρνες. Λοιπόν, θα πρέπει να ντρέπεσαι!».

Βρύζας: «Στη συνέντευξη Τύπου ήσουν λίγος και είχες προστάτη σου τον Μώραλη…».

Σαρρής: «Την άκουσες;».

Βρύζας: «Όχι, ήμουν στη Λισσαβώνα».

Σαρρής: «Λοιπόν, να ξέρεις πως δεν απάντησα στα κομμάτια που αφορούσαν το αυτοδιοίκητο και πιθανές τιμωρίες για εσάς και τον Άρη. Για να σας προστατέψω. Εις γνώση μου δεν απάντησα. Τώρα ξαφνικά καταθέτεις προτάσεις, αλλά, αντί για εδώ που ανήκεις, στο υπουργείο…».

Μώραλης: «Τόσο καιρό συμφωνούσες σε όλες τις αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας και τώρα ξαφνικά διαφωνείς…».

Βρύζας: «Πλήττεται η αξιοπιστία. Μεσούσης της περιόδου αλλάζουμε αποφάσεις και τους κανόνες…».

Μώραλης: «Ναι, αλλά δεν είχατε τότε διαφωνίες, ποτέ δεν είχατε. Λοιπόν, αποφασίστε τι θέλετε ή τι σας έχουν πει να μας πείτε, τέλος πάντων…».

Βρύζας: «Θα κάνουμε προτάσεις…».

Προύντζος: «Τώρα το θυμηθήκατε μετά από τόσα χρόνια…».

Βρύζας: «Σας παρακαλώ, κύριε Κουρίδη…».

Προύντζος: «Δεν είναι ο κ. Κουρίδης, ο Προύντζος είμαι».

Σαρρής: «Για να τελειώνουμε, δεν σας επιτρέπω να μιλάτε έτσι. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου».