Το παραμύθι θα τελειώσει ή θα αρχίσει

Οι μαθηματικές ελπίδες είναι ελάχιστες κι ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο να γίνουν μηδαμινές. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι ο Αρης πήγε στην Κομοτηνή για τουρισμό. Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που τα 1.8000 εισιτήρια που είχαν οι «κίτρινοι» στην διάθεσή τους, έγιναν… καπνός. Πανθρακικός-Αρης λοιπόν σήμερα (17:15, NS2), με τους «αδιάφορους» γηπεδούχους να θέλουν εξάδα και τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» για βαθμούς, ψυχολογία και γόητρο.

ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ

Ο Ανδρέας Τάτος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στο βασικό σχήμα του Αρη, αλλά στο υπόλοιπο μεσοεπιθετικό σχήμα υπάρχουν κάποια ερωτηματικά. Για παράδειγμα ποιος θα παίξει κορυφή στην επίθεση, με τους Μανιά, Αγγελούδη να είναι υποψήφιοι, αλλά μάλλον τον πρώτο… νικητή. Οι υπόλοιποι της επίθεσης επίσης δεν είναι τόσο σίγουροι. Ο Τσουμάνης δοκιμάστηκε ως αριστερό χαφ, έχοντας στην πλάτη του τον Καραγκούνη, ενώ για την δεξιά μεριά, Σουνάς και Κουσίδης έχουν τον πρώτο λόγο, με αουτσάιντερ τον Καραγιάννη. Υπάρχει και το σενάριο, με τον Μανιά στην κορυφή, τον Αγγελούδη δεξιά κι έναν εκ των Σουνά, Κουσίδη, Καραγιάννη ή Τσουμάνη αριστερά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Οικονομόπουλος θα έχει παρτενέρ είτε τον Τσιάρα είτε τον Ηρακλή, ενώ οι υπόλοιποι της άμυνας (πλην του αριστερού μπακ δηλαδή) είναι σίγουροι, με τον Βανγκέλι δεξιά, τους Κύργια-Γιαννίτση αμυντικό δίδυμο και τον Διούδη τερματοφύλακα. Στην αποστολή έπειτα από περίπου τέσσερις μήνες βρίσκεται και ο Τριανταφυλλάκος.

«ΑΝΕΤΟΣ» Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ


Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά κι έχουν μοναδικό κίνητρο είναι η κατάκτηση της 6ης θέσης. Όμως, όπως έχουν αποδείξει και σε προηγούμενα ματς δεν… χαρίζονται, ενώ σύμμαχός τους είναι και η ευνοϊκή παράδοση κόντρα στον Άρη στην Κομοτηνή.

Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Σαρακατσάνος και οι ανέτοιμοι Κάσες, Κουτσόπουλος και Σέρεμετ. Επανέρχονται οι Τζάνης και Παπαγεωργίου που εξέτισαν ποινές, ενώ έτοιμος είναι ο Ίγκορ, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.
Στην αποστολή μετέχουν οι: Ίγκορ, Τζάνης, Παπαγεωργίου, Αθανασιάδης, Ντιόγκο, Χασομέρης, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριος, Ρομέου, Μπεν Σαμπάτ, Μολίνα, Πασχαλάκης, Τριανταφύλλου, Ζδράβος – Ρίζος, Μακρυδημήτρης, Σεϊδάν και Λαδάκης.