Ο Στέφενς «παίζει» μια κατηγορία!

O Χουμπ Στέφενς και η Στουτγάρδη βαδίζουν σ’ ένα τεντωμένο σχοινί. Μια εύθραυστη ισορροπία τρόμου για τον 60χρονο πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, που το Σάββατο (22/3) παίζει απέναντι σε μια πρώην ομάδα του, το Αμβούργο, σχεδόν μια κατηγορία.

Η Στουτγάρδη βρίσκεται με 21 βαθμούς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και με εννιά αγωνιστικές πριν το τέλος της Μπουντεσλίγκα γίνεται αντιληπτό πως αν δεν κερδίσει το παιχνίδι του Σαββάτου η παραμονή θα μοιάζει με όνειρο απατηλό… Με νίκη θα καταφέρει να προσπεράσει το Αμβούργο και να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού, καθώς σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων η διαφορά θα πάει στους +5 βαθμούς.

Ο Στέφενς ελπίζει πως μπορεί να επαναλάβει το θαύμα του 2007. Τότε είχε αναλάβει το Φεβρουάριο την τεχνική ηγεσία του Αμβούργου, που βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά με ένα εντυπωσιακό σερί νικών το είχε οδηγήσει στην 7η θέση και στο κύπελλο Ιντερτότο!

Ο Ολλανδός πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ γνωρίζει τι σημαίνει το ματς του Σαββάτου, όμως δεν θέλει να φορτώσει με επιπλέον άγχος τους ποδοσφαιριστές του. «Αν δεν είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα, τότε δεν θα ήμουν εδώ…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο Αμβούργο συνεχίζουν να σέβονται και να εκτιμούν τον Στέφενς για όλα όσα έκανε με την ομάδα τους πριν από επτά χρόνια. Όμως, όπως λένε όταν δύο ομάδες βρίσκονται στα όρια του υποβιβασμού και χρειάζονται απεγνωσμένα κάθε βαθμό δεν υπάρχουν περιθώρια για συναισθηματισμούς…