Η αντίδραση του Άρη και του Παναθηναϊκού

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος άτυχος της κλήρωσης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και μάλιστα στο ΟΑΚΑ.

Ο εκπρόσωπος του Άρη, Δημήτρης Παπακυριάκης, τόνισε χαρακτηριστικά μετά την κλήρωση: «Είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, εκτός έδρας. Θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένας πρόωρος τελικός. Στόχος μας είναι μια καλή παρουσία σίγουρα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Από την πλευρά του, ο Μάνος Παπαδόπουλος, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, στάθηκε στην ατμόσφαιρα του αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων και υποσχέθηκε ανταπόδωση της άψογης φιλοξενίας του Άρη.

«Αντιμετωπίζουμε μια ισχυρή ομάδα, ένα δυνατό αντίπαλο και ήταν κάτι που φάνηκε και στον μεταξύ μας αγώνα για το πρωτάθλημα. Το καλό για εμάς είναι πως επιτέλους θα παίξουμε στην έδρα μας. Πέρα από το θετικό αποτέλεσμα που είναι ο στόχος, αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ανταποδώσουμε στο ΟΑΚΑ την άψογη φιλοξενία του Άρη και την εκπληκτική ατμόσφαιρα την οποία βιώσαμε στο Nick Galis Hall».