Πήρε εισιτήρια για τα Γιάννινα

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, και αφορούσε τα μέτρα τάξης για τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ηρακλή, που θα διεξαχθεί στις 29 Οκτωβρίου, στις 19:30.

Το “παρών” έδωσαν ο Διευθυντής της Αστυνομίας Ιωαννίνων, ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο, ο εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος ασφαλείας, Μάκης Σαρλής και ο υπεύθυνος τύπου, Γιάννης Ρουμελιώτης.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας. Η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε τον μέγιστο αριθμό εισιτηρίων που της αναλογεί, και η πλευρά των γηπεδούχων απάντησε θετικά στο αίτημα, παραχωρώντας 400 εισιτήρια στη θύρα 7 του γηπέδου, όσα δηλαδή και τα καθίσματα.

Από την πλευρά της Αστυνομίας, όπως άλλωστε συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών, κι έτσι, οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα μεταβούν στο γήπεδο των Ζωσιμάδων μεμονωμένα.

Να σημειωθεί, ότι οι δύο ΠΑΕ συμφώνησαν ότι την ημέρα του αγώνα, Πέμπτη 29/10, πρέπει μέχρι τις 2 το μεσημέρι να υπάρχει ονομαστική κατάσταση με τα ΑΜΚΑ των φίλων του Ηρακλή, για την έκδοση των εισιτηρίων.