«Σε 15 μέρες το μνημόνιο με Καρυπίδη»

Για τα θέματα του Ερασιτέχνη μίλησε ο νέος πρόεδρος του ΑΣ Άρη, Γιάννης Ψηφίδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των πραγμάτων, αλλά και ειδικότερα για την παρουσία Καρυπίδη στην ποδοσφαιρική ομάδα κι επισήμανε ότι μέσα σε 15 μέρες θα έχει κλείσει το θέμα του μνημονίου συνεργασίας μαζί του.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Arena»:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο τα αποτελέσματα των περισσοτέρων ομάδων στα τμήματα του Άρη ήταν ευχάριστα, οι Αρειανοί πρέπει να καταλάβουν ότι τέλειωσε το προς τα κάτω και τώρα πάμε προς τα πάνω».

Αναφορικά με τα τμήματα του Άρη: «Στο σύνολο έχουμε 27 τμήματα πλην του ποδοσφαιρικού το οποίο καλύπτει ο κ.Καρυπίδης, πλην της ΚΑΕ που την καλύπτει ο Λάσκαρης ,έχουμε 25 τμήματα. O A.Σ. Άρης είναι ένας τεράστιος αθλητικός σύλλογος που βρίσκεται στην πεντάδα όλης της χώρας».

Για τον κ.Καρυπίδη: Γνωριστήκαμε την προηγούμενη βδομάδα και στο Χαριλάου με τον κ.Καρυπίδη και τοποθετήθηκαν δυο βασικά θέματα. Η θέση του Α.Σ. και η συμφωνία που λένε όλοι μνημόνιο. Στις επόμενες 15 μέρες αναμένεται να κλείσει το θέμα. Η συνεργασία μας με τον κ.Καρυπίδη πάει πολύ καλά, είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι και ήθελα να πω ότι ο κ.Καρυπίδης δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Βοηθάει παντού, έχει ανακαινίσει όλες τις σουίτες, έχει φτιάξει όλα τα VIP γενικότερα ασχολείται με όλα και αυτό είναι πολύ θετικό».

Για την εκκαθάριση: «Προχωράει, πριν τελειώσει αυτή η ποδοσφαιρική σεζόν θα έχει τελειώσει η εκκαθάριση. Δεν ανησυχώ καθόλου, ούτε εγώ ούτε οι νομικοί μας».