ΠΑΟΚ για Μπεσίκτας και… Ολυμπιακό

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το κοινό για τα εισιτήρια των δύο επόμενων εντός έδρας αναμετρήσεων με Μπεσίκτας (28/10) και Ολυμπιακό (02/11), εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2015, διατίθενται τα εισιτήρια για τους δύο επόμενους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ, με την Besiktas που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19:00 για την 3η αγωνιστική του Eurocup και για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Περιμένουμε στο PAOK Sports Arena όλους τους φιλάθλους μας και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που έχουν ήδη εξασφαλίσει την είσοδό τους στο γήπεδο, αλλά και όσους προμηθευτούν απλά εισιτήρια, η διάθεση των οποίων ξεκίνησε από σήμερα.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Τα εισιτήρια διαρκείας ΙΣΧΥΟΥΝ σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του του ΠΑΟΚ για το  πρωτάθλημα και η διάθεσή τους συνεχίζεται.

Οι τιμές των εισιτηρίων και για τα δύο παιχνίδια, ΠΑΟΚ – Besiktas και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός είναι…

ΤΙΜΗ          ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€         Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€              108, 109, 110, 111

25€                   VIP 1,2,5

50€                   VIP GOLD

100€                VIP LOUNGE

 

Τα εισιτήρια και για τους αγώνες διατίθενται και από το PAOK Sports Arena, ωστόσο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, την αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρία, είναι καλό να προτιμηθούν και άλλοι τρόποι για την απόκτηση εισιτηρίου και πιο συγκεκριμένα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour, 24 ώρες το 24ωρο

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ

Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

 

Το ωράριο διάθεσης εισιτηρίων από το PAOK Sports Arena είναι…

Για τους αγώνες ΠΑΟΚ – Besiktas και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός…

Πέμπτη (22/10): 12:00-19:00

Παρασκευή (23/10): 11:00-19:00

Δευτέρα (26/10): 16:00-19:00

Τρίτη (27/10): 10:00-19:00

Τετάρτη (28/10): 12:00 – ώρα έναρξης αγώνα ΠΑΟΚ – Besiktas

 

Μόνο για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Πέμπτη (29/10): 10:00-19:00

Παρασκευή (30/10): 10:00-19:00

Δευτέρα (2/11): 10:00- ώρα έναρξης αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

 

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ».