«Η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Με εγκωμιαστικά σχόλια για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, χαρακτηρίζοντας τον Δικέφαλο, ως την δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα μετά τον Ολυμπιακό.

Στην αρχή της τοποθέτησής του, ο Ελευθερόπουλος είπε: «Παρά το ότι αλλάξαμε τα 9/11 της ομάδας σε σχέση με τον αγώνα με την Ξάνθη, η εικόνα μας ήταν καλή. Για 70 λεπτά περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ, δυσκολέψαμε να μας δημιουργήσει προβλήματα και τη μεγαλύτερη ευκαιρία την είχαμε εμείς με την απομάκρυνση του Γλύκου».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Η ουσία για μας είναι το πρωτάθλημα κι εκεί στόχος είναι η παραμονή. Είναι ευχάριστο ότι αν και αγωνιστήκαμε για πρώτη φορά με 3-4-3, τα παιδιά ανταπροκρίθηκαν. Είναι ευχάριστο ότι κάποια παιδιά, δείχνουν ότι μπορούμε να υπολογίζουμε σε αυτά».

Για την επόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα: «Εμείς είχαμε πολλές αλλαγές σήμερα και σίγουρα θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί. Και ο ΠΑΟΚ το ίδιο μια και δεν έπαιζε ο Τζιόλης, τα στόπερ, αλλά και ο Μακ με τον Ροντρίγκες που είναι παίκτες άλλου επιπέδου. Γενικά ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλά είτε το 3-4-2-1, είτε το 3-5-2, με καλές αποστάσεις, με σωστές τοποθετήσεις από τα στόπερ και γενικά πιστεύω ότι την δεδομένη στιγμή είναι μετά τον Ολυμπιακό η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Για την πορεία του Πανθρακικού: «Πιστεύω πολύ στην δουλειά που γίνεται. Και σήμερα κάποιοι παίκτες μας έδειξαν ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε περισσότερο. Μέχρι τώρα στους αγώνες με τιμωρούν κάποιοι τερματοφύλακες αντιπάλων όπως ο Τζέναμο με την Ξάνθη, ακόμη και σήμερα ο Γλύκος».