Ποιοι έπαιξαν ποδοβόλεϊ και ποιοι όχι…

Χαλάροι ρυθμοί στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποφόρτιση με.. ποδοβόλεϊ. Πάντως δε συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του Τούντορ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Σε καλύτερη μέρα της εβδομάδας εξελίχθηκε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ η Παρασκευή (30.10). Ο Ίγκορ Τούντορ στην προσπάθειά του να τους αποφορτίσει από τα συνεχόμενα παιχνίδια τους άφησε λίγο πιο… χαλαρούς.

Το πρόγραμμα της προπόνησης μετά το καθιερωμένο ζέσταμα περιελάμβανε τρία δεκάλεπτα ποδοβόλεϊ. Οι παίκτες μοιράστηκαν σε τέσσερις ομάδες των τεσσάρων και αγωνίστηκαν στο final four της Νέας Μεσημβρίας.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τρία… σετ με διάρκεια δέκα λεπτά το καθένα και μετά το τέλος της «διοργάνωσης» που πρόσφερε θεαματικές και ευχάριστες στιγμές, οι ποδοσφαιριστές πήραν το δρόμο για τ’ αποδυτήρια.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ συμμετείχε κανονικά στις ασκήσεις, ενώ οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Στέλιος Κίτσιου, Γιάννης Μυστακίδης, Μάριν Λέοβατς ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης. Ο Έργκους Κάτσε και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία, ο Αλέξανδρος Τζιόλης για λόγους ξεκούρασης, ενώ απουσίαζε ο Έρικ Σάμπο, ο οποίος βρίσκεται στην Σλοβακία για προσωπικούς λόγους.