«Να μη μικραίνει την ομάδα του…»

Σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη, σημείο-κλειδί για τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ ήταν η αλλαγή του Λανθαρότε με τον Αλόκο, ενώ ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης απάντησε και στα σχόλια του Τούντορ για τη διαιτησία.

Ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αρχίζοντας το παιχνίδι προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον ΠΑΟΚ και την ανάπτυξή του από τα πλάγια. Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να λήξει και 0-0. Στο ημίχρονο πήραμε μία πολύ δύσκολη απόφαση, γιατί όταν χάνεις και βάζεις αμυντικό αντί επιθετικού δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο. Ήταν όμως ανάγκη και αυτό μας βοήθησε. Έχοντας τρία στόπερ ανταπεξήλθαμε στον σχηματισμό του ΠΑΟΚ που έχει δύο παίκτες πίσω από τον φορ που παίζουν και εξτρέμ και μαζί με τον επιθετικό. Από εκεί και πέρα ο Μπερτόλιο κινήθηκε καλύτερα μπροστά από τα χαφ, ενώ είχαμε και μεγαλύτερο πάθος. Στο τέλος μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Η αλλαγή λειτούργησε καταλυτικά, αν και ήταν μία δύσκολη απόφαση που πήραμε με τους συνεργάτες μου».

Για τα παράπονα του Τούντορ για την διαιτησία τόνισε: «Καλό είναι για κάθε προπονητή να μη μικραίνει την ομάδα του. Και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εσείς που είστε εδώ μπορείτε να μου πείτε μια φάση που έκανε χοντρό λάθος ο διαιτητής και καθόρισε αποτέλεσμα»

Στο τέλος ο Βεργέτης απάντησε και σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος φέτος: «Ναι, είναι ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρυσι».