“Δεν μπορώ να το χωνέψω”

Ο Μπάμπης Οικονόμοπουλος και ο Μιχάλης Κύργιας ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που μίλησαν στην κάμερα της NOVA για το σημερινό παιχνίδι.

Ο Οικονομόπουλος είπε μεταξύ άλλων: Σταθήκαμε άτυχοι, χάσαμε ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Παρά τις απουσίες ήταν μεγάλη η προσπάθειά μας. Το αποτέλεσμα είναι άσχημο για εμάς. Κρίμα. Από εδώ και πέρα είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε και να παίξουμε για το έμβλημα και την ομάδα. Δεν έχουμε άλλο πράγμα στο μυαλό μας, παρά να σεβόμαστε που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας. Όσους βαθμούς μπορέσουμε να μαζέψουμε τόσο το καλύτερο. Οδεύουμε προς τον υποβιβασμό και δεν μπορώ να το χωνέψω. Πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε την τιμή που νιώθουμε που φοράμε αυτή τη φανέλα”. 

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Κύργιας τόνισε: “Πέτυχα το γκολ αλλά δεν έφτασε. Μακάρι να είχε σκοράρει άλλος και να κερδίζαμε. Κλειστήκαμε πιο πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και δώσαμε χώρο στον Πανθρακικό. Κακώς παίξαμε έτσι, διότι δώσαμε δυνατότητες στον αντίπαλο. Οφείλουμε να παίξουμε από εδώ και πέρα δίνοντας ό,τι έχει ο καθένας για την ιστορία του συλλόγου. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο και τον ευχαριστούμε. Συγνώμη που τον έχουμε πικράνει”.