Παίκτες υπέρ Πλεξίδα και κατά Κυριακίδη!

Θέση στην επίθεση που δέχτηκε στο σημερινό παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας πήρε η πλειοψηφία των παικτών της ομάδας, μέσω ανακοίνωσης με την οποία ζητούν την παραμονή του παράγοντα στα διοικητικά μέχρι το καλοκαίρι, ενώ καταδεικνύουν ως υπεύθυνο για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, τον Ηλία Κυριακίδη.

Να σημειωθεί, ότι την ανακοίνωση δεν υπογράφουν οι Μπλέντι, Μήτσης, Τζουμάκης και Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά η το κείμενο των παικτών της Λάρισας έχει ως εξής:

«Πρώτη φορά πηγαίνουν οι Σύνδεσμοι στη Διοίκηση για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ενώ έχουν περάσει χιλιάδες καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές. Ευχαριστούμε τον κύριο Πλεξίδα για όλα μέχρι τώρα που έχει κάνει για μας.

Είμαστε ερασιτέχνες και είμαστε οικογένεια από την πρώτη στιγμή. Μέχρι και σήμερα είμαστε πληρωμένοι στο ακέραιο και ευχαριστούμε πάλι αυτόν τον άνθρωπο που έχει κάνει τόσα μέχρι σήμερα για μας και λέγεται Πλεξίδας.

Όλο αυτό που έχει γίνει εδώ και 2 μήνες είναι αποτέλεσμα από μία συμπεριφορά ενός πρώην συμπαίκτη μας που λέγεται Κυριακίδης Ηλίας. ΑΕΛ δεν το πουλάς, είσαι!!!

Είμαστε οικογένεια και είμαστε πρώτοι. Είμαστε στον τελικό και θέλουμε ο κ. Πλεξίδας να παραμείνει κοντά μας μέχρι το καλοκαίρι. Ο καθένας μας αφού δεν κάνουμε για εδώ να τραβήξει τον δρόμο του».

Σικαλιάς, Πλιάγκας, Καρακατσάνης, Στεφανίδης, Αγτζίδης, Ρούσσης, Αραμπατζής, Σαββίδης, Καρανίκας, Πατινιώτης, Κωτσιόπουλος, Καρακούτσης, Νεμπεγλέρας, Μπουσινάκης, Γκούρτσας, Κουλίδης, Τσεμπερίδης, Αγρόδημος, Παπαγιάννης, Σιάκκας, Κορομηλάς, Γαρυφαλλόπουλος».