Δεν… ψήνεται η αστυνομία

Πριν από λίγα λεπτά έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, φαξ από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, το οποίο δηλώνει την αρνητική στάση της Αστυνομίας να χορηγηθούν 1600 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Με το έγγραφο αυτό, η Αστυνομία καλεί τον κύριο Κοντονή να απαγορεύσει την οργανωμένη ή και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ηρακλή στον Πειραιά για την παρακολούθηση του αγώνα.

Στο σκεπτικό, αναφέρεται πως επειδή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων μεταξύ οπαδών, όχι μόνο των 2 ομάδων, αλλά και άλλων, και για να εξασφαλιστεί η ομαλή τέλεση του αγώνα καθώς και η προστασία φιλάθλων, αθλητών, παραγόντων, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού, εισηγείται στον αρμόδιο Υπουργό να απαγορεύσει στους οπαδούς του Ηρακλή να δώσουν το “παρών” στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Φυσικά, τον τελευταίο λόγο, αναμένεται να τον έχει ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα αποφασίσει αν τελικά οι φίλοι της ομάδας μας θα βρεθούν κανονικά στις εξέδρες του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.