Νίκη, για διπλό όφελος

Θεωρητικά ακόμη και μια ισοπαλία θα είναι αρκετή για τον Ηρακλή στο σημερινό (23/3) αγώνα της Καρδίτσας με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση (15.00), ώστε να μπει στην διαδικασία των πλέι-οφ ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους “κυανόλευκους”.

Η ομάδα του Όγιος θα πρέπει να κυνηγήσει με νύχια και με δόντια τη νίκη, καθώς επ’ ουδενί δεν θέλει να ανοίξει κι άλλο η βαθμολογική ψαλίδα από τους υπόλοιπους κατά την έναρξη του νέου μαραθωνίου.

Βέβαια για τον Ηρακλή, υπάρχουν απουσίες και μάλιστα ηχηρές, όπως αυτή του Μπάμπα που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και του Τάι που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ώστε να είναι έτοιμος στην έναρξη των πλέι-οφ.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή αναμέτρηση οι “κυανόλευκοι” δεν θα έχουν επίσης τον Χιονίδη που τραυματίστηκε καθώς επίσης και τους Χουάντερσον, Αποστολίδη, Γραμματικό, Κραγιόπουλο και Παληγεώργο που έμειναν εκτός για αγωνιστικούς λόγους.

Μετά τις εξελίξεις αυτή η αποστολή του σημερινού παιχνιδιού για τον Ηρακλή απαρτίζεται από τους: Κολίτση, Κηπουρό, Κοντέων, Κουρδάκη, Σαββίδη, Παπαστεριανό, Μπουκουβάλα, Κοντοδήμο, Κουρούπη, Τσιλιανίδη, Λίμα, Πουρτουλίδη, Ιντζόγλου, Σαράφογλου, Ζάχορα, Σιατραβάνη, Ονουάτσι, Σκόρτσα και Ματσούκα.

Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση Καρδίτσας θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για είσοδο στα πλέι-οφ, αλλά στην προσπάθειά τους αυτή, μετρούν πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα, στην σημερινή αναμέτρηση δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Μίχος, Ρόβας, Τζάνης, ο τιμωρημένος Οικονόμου και ο στρατευμένος Κρανιώτης.

Αντίθετα επιστρέφουν καθώς εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους οι Χατζηρίζος, Καραχάλιος και ο Αναστασόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή της Αναγέννησης απαρτίζεται από τους: Σιαράβα, Τσάμη, Κουκούλη, Σάββα, Γκουγκούδη, Δημόπουλο, Κόκκινο, Υφαντή, Γεωργακόπουλο, Χλωρό, Μπουντούρη, Σίμωση, Τιμόνοφ, Γήτα, Μπιτέλη, Μαυριά, Αναστασόπουλο, Καραχάλιο και Χατζηρίζο.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, οι οποίες γίνονται όλες σήμερα (23/3) την ίδια ώρα (15.00) ξεχωρίζουν αυτές ανάμεσα στην Ζάκυνθο και τον Αιγινιακό, τον Γάζωρο και την Κέρκυρα, αλλά και της Νίκης Βόλου με τον Βατανιακό.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αν. Καρδίτσας – Ηρακλής (15.00)
Καβάλα – Απ. Καλαμαριάς (15.00)
Νίκη Βόλου – Βατανιακός (15.00)
Ζάκυνθος – Αιγινιακός (15.00)
Δόξα Δράμας – Αν. Γιαννιτσών (15.00)
Τύρναβος – Πιερικός (15.00)
Εθ. Γαζώρου – Κέρκυρα (15.00)

Η βαθμολογία (24 αγ.)
1. Κέρκυρα 53
2. Νίκη Βόλου 50
3. Αιγινιακός 45
4. Ηρακλής 45
5. Αν. Καρδίτσας 41
6. Τύρναβος 38
7. Απ. Καλαμαριάς 34
8. Εθ. Γαζώρου 32
9. Ζάκυνθος 31
10. Πιερικός 26
11. Δόξα Δράμας 24
12. Βατανιακός 20
13. Καβάλα 17
14. Αν. Γιαννιτσών 12