By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Είμαστε πλέον πιο δυνατοί»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

«Είμαστε πλέον πιο δυνατοί»

Τhessports
Last updated: 06/11/2015 16:00
Τhessports
Share
SHARE

Την αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα για τον ΠΑΟΚ στην συνέχεια, ειδικά με την προσθήκη του Σχορτσιανίτη εξέφρασε ο Ούρος Ντούβνιακ.

Δείτε τα όσα έγραψε ο παίκτης του «δικεφάλου» στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ:

«Μια νίκη για να αρχίσουμε σερί

Είμαστε στο τέλος μίας ακόμη εβδομάδας, προφανώς μίας από τις πιο δύσκολες της σεζόν. Ο πρώτος λόγος είναι ότι συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα με το Ρέθυμνο, θα έχουμε τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες και επιπρόσθετα το ταξίδι μας στο Saratov, το μεγαλύτερο ταξίδι στο Eurocup.

Ξεκινήσαμε την εβδομάδα με το παιχνίδι το Δευτέρας, το οποίο έγινε εκείνη την ημέρα, γιατί έπρεπε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν καθόλου καλή επιλογή για μας, καθώς την επόμενη μέρα το πρωί έπρεπε να ξυπνήσουμε στις 5 και να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στο Saratov. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να δείξουμε τον χαρακτήρα μας και το πραγματικό μας πρόσωπο. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά πάντα όταν σε ένα παιχνίδι είσαι μπροστά στο σκορ με 9 πόντους, τρία λεπτά πριν το τέλος και στο τέλος χάνεις, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται εύκολα. Συμβαίνει όμως. Είναι σημαντικό όμως για μας ότι για 39,5 λεπτά δείξαμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το επόμενο πρωί πήγαμε στο Saratov. Δεν θέλω να αναφερθώ πολύ σε αυτό το παιχνίδι, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν να μην υπήρχαμε στο γήπεδο και για αυτό θέλω να το ξεχάσω το συντομότερο δυνατό. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι, στο Ρέθυμνο, ένα ακόμη δύσκολο ματς, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, αθλητική, που της αρέσει να παίζει γρήγορα και με run’n’gun παιχνίδι. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας, αλλά τώρα πια είμαστε πιο δυνατοί, έχοντας έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες στην Ευρώπη. Τον Sofo! Νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα, αλλά και με την Εθνική ομάδα. Είναι αυτός που μπορεί να κυριαρχήσει στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και απλά χρειαζόμαστε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι για να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί. Κι αυτό είναι κάτι που το δικαιούμαστε».

Σχετικά άρθρα

Μπούτσκος: «Με υψηλό κίνητρο και πνευματικά έτοιμοι κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Το «αντίο» του Τζόουνς στον Άρη
«Έδεσε» Μήτρου Λόνγκ ο Άρης
Έκανε… απολύμανση πριν τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός
Έτοιμος για Αθήνα ο ΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ξανά στην Εθνική ο Τζαβέλλας!
Next Article Στην Θεσσαλονίκη για… ενημέρωση ο Λίνο!

Τελευταία νέα

Θα παίξει ο Μέσι στο Μουντιάλ;
ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
27 May, 2026
«Κόπηκε» από την Εθνική Φινλανδία ο Γένσεν
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
27 May, 2026
«Κοιτάει» δύο από την Κηφισιά ο Ηρακλής
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
27 May, 2026
Πωλητήριο Νταβέλη στην ΑΕΛ!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
27 May, 2026
Follow US