«Κάποια στιγμή η άμυνα του ΠΑΟΚ σταμάτησε»

Ο… δήμιος του ΠΑΟΚ χθες στην Τούμπα Αναλυτικά, ο Ντενίς Μπαϊκαρά, που σκόραρε εις διπλούν, κατέθεσε τη δική του άποψη για όσα έγιναν χθες και κυρίως για το πως κατάφερε να πετύχει δύο γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5

«Εμείς πήγαμε στην Τούμπα ξέροντας ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Είμαστε τελευταίοι και ό,τι και να παίρναμε από το ματς θα ήταν κέρδος για εμάς. Σε ένα τέτοιο ματς, ακόμη κι αν χάσεις 3-0 ή 4-0 κανείς δεν θα σου πει τίποτα. Αν πάρεις καλό αποτέλεσμα, όλοι θα μιλούν για σένα. Εμείς μπήκαμε χωρίς φόβο στο ματς και όσο περνούσε η ώρα το πιστεύαμε όλο και περισσότερο».

Για το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος που σκόραρε ολομόναχος: «Για κάποιο λόγο, η άμυνα του ΠΑΟΚ σταμάτησε. Δεν περίμενα βάλω τόσο εύκολα το γκολ».

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Δε νομίζω ότι φταίει μόνο η άμυνα. Όλη η ομάδα κερδίζει και όλη χάνει. Όταν είσαι μια μεγάλη ομάδα και παίζεις απέναντι στον τελευταίο, είσαι λίγο χαλαρός. Πιστεύω μας υποτίμησαν, αν ήταν άλλος αντίπαλος, μια μεγάλη ομάδα, θα ήταν αλλιώς».

Για το ποιος άξιζε να νικήσει: «Παρ’ όλο που ο ΠΑΟΚ ήταν κακός, έχασε πολλές ευκαιρίες και ήταν πιο κοντά στη νίκη. Εμείς, κυρίως, κάναμε ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά».

Για το αν περίμενε ότι ο Πανθρακικός θα σκόραρε τρεις φορές: «Δεν περιμέναμε να βάλουμε τρία γκολ. Έπρεπε να σπάσουμε αυτήν την ατυχία που είχαμε όλη τη χρονιά, όμως, η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε. Και να βλέπαμε όνειρο δεν θα το πιστεύαμε».

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ: «Με όποιους παίκτες κι αν αγωνίζεται παραμένει μια βαριά φανέλα. Όταν αγωνίζεται συγκεντρωμένος μπορεί να κερδίσει παντού. Πιστεύω θα τα πάει καλά».