Στο πλευρό του Κυζερίδη και ο Παπαθανασάκης

Ο Νίκος Κυζερίδης έχει συνδέσει την εν Ελλάδι ποδοσφαιρική καριέρα του κυρίως με τον Άρη, αν και αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες. Εκείνο που ίσως δεν είμναι ευρέως γνωστό, αποτελεί το γεγονός ότι έκανε τα πρώτα βήματά του στις ακαδημίες του Ηρακλή.

Πάντως προφανώς αυτό δεν έπαιξε και τόσο σημαντικό ρόλο στην πρωτοβουλία που πήρε ο μεγαλομέτοχος της κυανόλευκης ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης να ενισχύσει οικονομικά τον βετεράνο ποδοσφαιριστή.

Το θέμα έγινε γνωστό μέσω της σελίδας της Ευρωπαϊκή Λέσχη Υποστηρικτών Ηρακλή, όπου σε ανάρτηση εκφράζονται ευχαριστίες προς τον Παπαθανασάκη.

Αναλυτικά:

Μέσα από την σελίδα της Ευρωπαϊκής Λέσχης Υποστηρικτών ΗΡΑΚΛΗ μου δίνεται η ευκαιρία δημόσια να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κ.Παπαθανασάκη Σπύρο για την πολύτιμη οικονομική βοήθεια που πρόσφερε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κυζεριδη Νίκο, ο όποιος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του ΗΡΑΚΛΗ μας και δίνει καθημερινή μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.