Η Πόρτο την… είπε στον Σάντος

Δριμεία επίθεση εναντίον του Φερνάντο Σάντος εξαπέλυσε η Πόρτο, μέσω του επίσημου περιοδικού της, για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται οι ποδοσφαιριστές της στην Εθνική Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, το «Dragões Diário» κάνει λόγο για «προφύλαξη των ποδοσφαιριστών της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ από τον Φερνάντο Σάντος εν αντιθέσει με την Πόρτο», κάνοντας παράλληλα αναφορά στον αυτο-αποκλεισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Ρονάλντο αυτοκαλείται κι επιλέγει τα παιχνίδια στα οποία παίζει για την Εθνική και τώρα ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να φυλάξει ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ και να «σπαταλήσει» αυτούς της Πόρτο. Προς γνώση του ομοσπονδιακού τεχνικού αφήνουμε το πρόγραμμα της Πόρτο για τις επόμενες αγωνιστικές. Το Σάββατο 21/11 με την Αγκρένσε, Τετάρτη 24 με την Ντίναμο Κιέβου, Σάββατο 28 με την Τοντέλα, στις 2 Δεκεμβρίου με την Ουνιάο ντε Μαδέιρα, στις 5 με την Πάσος Φερέιρα και στις 9 με την Τσέλσι. Κάτι που σημαίνει έξι ματς σε 19 ημέρες.

Εάν ο κύριος ομοσπονδιακός τεχνικός γνωρίζει κάποια άλλη πορτογαλική ομάδα με περισσότερα ματς και περισσότερη ανάγκη για προφύλαξη, παρακαλούμε να μας την πει», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Στο τελευταίο ματς της Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο αγωνίστηκαν τρεις παίκτες της Πόρτο, δύο της Σπόρτινγκ κι ένας της Μπενφίκα. Οι τρεις της Πόρτο, Αντρέ Αντρέ, Ρούμπεν Νέβες και Ντανίλο Περέιρα, βρίσκονταν στη βασική ενδεκάδα.