“Υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες”

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ήταν ευχαριστημένος με τη νίκη, την αντίδραση της ομάδας του στο 0-1, αλλά και την παρουσία του Στοχ, που αρχίζει να θυμίζει τον Στοχ των πρώτων αγωνιστικών. Μάλλον δεν ήταν ικανοποιημένος από την νευρικότητα που έδειξαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό. Προσπάθησε να τη δικαιολογήσει, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν του άρεσε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γεωργιάδης :

«Είχα πει στους παίκτες και στο παιχνίδι με τον Άρη, ότι αυτές οι καταστάσεις πρέπει να μας κάνουν πιο δυνατούς, ως ομάδα. Για ένα ακόμη παιχνίδι, παίξαμε πολύ ώρα με 10 παίκτες, υπάρχουν ιδιαίτερες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή την εποχή. Βλέπουμε όλοι ότι η ομάδα μας ξεκίνησε με ανακοινώσεις απέναντι στις αρχές. Αυτό εννοώ. Δεν ειναι δουλειά μου να τα σχολιάζω. Είναι άλλων δουλειά.

Εμείς θα πρέπει να έχουμε ένταση, αλλά να τη διαχειριζόμαστε κατάλληλα. Είμαστε ομάδα, που αν κάνει λάθος, αν λέω κάνει λάθος, το πληρώνουμε.

Για τα νεύρα στο παιχνίδι : «Θα πρέπει να υπάρχει ένταση, να μην είμαστε μαλθακοί, αλλά θα πρέπει να ελέγξουμε αυτή την ένταση, ελπίζω να το κάνουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Σε ότι αφορά το παιχνίδι : «Το ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια, ακόμη κι όταν μείναμε με 1ο, είχαμε τις ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ με παίκτη παραπανω δε ρίσκαρε, κι εμείς, με πολλή διάθεση και πολλή ψυχή, το γυρίσαμε. Και η ώρα είναι δύσκολη, δεν βοηθάει τους παίκτες να έχουν πολύ καλό ρυθμό.

Για τις απουσίες : «Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ, έχουμε μεγάλο και καλό ρόστερ, θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή εικόνα και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, ακόμα κι αν λείπουν παίκτες».

Για τις κινήσεις, που έκανε στο 2ο ημίχρονο : «Θέλαμε να παίξουμε με 3 χαφ, 4-3-2, αν και το σκεφτόμουν και στο 0-0. Είχα προβλημα με τα χαφ, δεν είχαμε χαφ, και κλήθηκαν να κάνουν αυτή τη δουλειά ο Στοχ κι ο Λουκας, να παίξουν εσωτερικοί χαφ. Κι έκαναν καλά τη δουλειά»

Για την αποβολή του Βίτορ : «Δεν την είδα καθαρά»

Για τον Στοχ : «Είναι ένας παίκτης, που έκανε σημαντικά πράγματα στην καριέρα του, αλλά και σε μας. Μπορεί να τα κάνει. Είμαι χαρούμενος, που προσπαθεί πολύ, δειχνει πράγματα, που μας έδειξε στην αρχή, ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Μιλήσαμε μαζί, του εξήγησα ότι η ευθύνη είναι δική του, ο προηγούμενος προπονητής τον πίστευε πολύ. Του είπα ότι πρέπει να διαλέξει, αν θέλει να μας βοηθήσει ή όχι»