Κατέκτησε το EURO 2004 και τώρα θέλει την Μπόλτον!

Ένα θέμα με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον αποκαλύπτει σήμερα ο αγγλικός Τύπος. Και το ενδιαφέρον γίνεται ακόμη μεγαλύτερο όταν εμπλέκεται μέλος της «χρυσής» Εθνικής μας, που κατέκτησε το EURO στην Πορτογαλία.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, δημοσίευμα της “Bolton News” αναφέρει πως ο Στέλιος Γιαννακόπουλος επιθυμεί να αναλάβει τη διοίκηση της Μπόλτον και ηγείται μιας ομάδας επιχειρηματιών που θέλουν να αγοράσουν τις μετοχές.

Μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του βετεράνου πλέον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ούτε επιβεβαιώνει, αλλά και ούτε διαψεύδει το θέμα: “Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω την ομάδα στην καρδιά μου. Αγάπησα τις πέντε σεζόν που αγωνίστηκα στην Μπόλτον. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις, τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου συνυπήρξαμε τότε μαζί. Για την ώρα δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο για τα επιχειρηματικά μου σχέδια”.

Η βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως μία εταιρεία κατέθεσε πρόταση για να αγοράσει την Μπόλτον, τονίζοντας πως δεν αποκλείεται να πρόκειται για την κίνηση στην οποία συμμετέχει και ο Γιαννακόπουλος. Πάντως ο Stelios σε δηλώσεις του στο Sport 24 Radio, παραδέχθηκε ότι, σε πρώτη φάση, αναλαμβάνει έναν ρόλο σκάουτερ.