Απίστευτοι στον Άρη! Πάλι βρήκαν κάτι να μαλώσουν…

Σημερινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Allaboutaris ανέφερε πως ο ερασιτέχνης Άρης σχεδιάζει να ζητήσει από την Κοινωνία Μελών, τη βάση δεδομένων με τα μέλη της. Στόχος να τα προσεγγίσει, ώστε να βρεθεί ένας τρόπος κάποια από αυτά να… μετακομίσουν στον ΑΣ.

Μόνο που αυτή η… προθέση προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ΚΜΑ, Άγγελου Μισιρλή, ο οποίος με ανακοίνωσή του τονίζει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς ενδεχομένως να υπάρξουν νομικές συνέπειες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Κύριοι,

Στα πλαίσια της αυτονόητης συνεργασίας ανάμεσα στους φορείς της αγαπημένης μας ομάδας συναινέσαμε με χαρά στην παραχώρηση των γραφείων μας για την εκμετάλλευση τους κατά τρόπο που να εξυπηρετεί τις ανάγκες του ΑΣ Άρης. Στα ίδια πλαίσια, σας παραχωρήσαμε όλη την υλικοτεχνική υποδομή που έχουμε στην κυριότητα μας (έπιπλα, μηχανές, γραφική ύλη κλπ), ώστε να εξυπηρετήσουμε κατά το δυνατόν τις καθημερινές ανάγκες του Α.Σ Άρης. Όμως, δεν προτιθέμεθα να μπούμε σε νομικές περιπέτειες, παραχωρώντας τη βάση δεδομένων της ΚΜΑ σε ΚΑΝΕΝΑ.

Επιθυμούμε να γίνει ξεκάθαρο πως η συνεργασία και η συναίνεσή μας σε όλα τα θέματα που άπτονται στα συμφέροντα του αγαπημένου μας Συλλόγου, είναι δεδομένη, όμως υπάρχουν θέματα αρχής και συνεργασίας τα οποία δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξεπεράσουμε. Τα μαθαίνουμε από τα sites και έχουμε ενημερώσει τις νομικές υπηρεσίες.Υ.Γ. Αυτό δε σημαίνει για κάποιους δημοσιογραφίσκους-“παράγοντες”, ότι η ΚΜΑ έχει πάψει να ισχύει ή να υπάρχει. Ενημερωθείτε λοιπόν, για το τι ισχύει. Θα επανέλθουμε.

Με τιμή, ο Πρόεδρος

Μισιρλής Άγγελος».