Μισή ώρα στα αποδυτήρια…

Περίπου 30 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Γκιγιέρμο Όγιος κράτησε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια του σταδίου και τους μίλησε για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κατά την διάρκειά της ομιλίας, ο Αργεντινός τεχνικός έκανε έντονες παρατηρήσεις για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε χθες η ομάδα του, ενώ παράλληλα προσπάθησε να ανυψώσει και το ηθικό των ποδοσφαιριστών εν’ όψει της κρίσιμης -όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα- αναμέτρησης με τη Ζάκυνθο, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει σε μεγάλο  βαθμό την είσοδο της ομάδας του στα πλέι-οφ.

“Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε με αποτέλεσμα να δεχτούμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις και να χάσουμε. Δεν κρατήσαμε την αυτοσυγκέντρωση που είχαμε σε άλλα παιχνίδια, δεν κάναμε το παιχνίδι μας, δεν κρατήσαμε μπάλα και ήρθε η ήττα. Ακόμη κι έτσι όμως, τίποτα δεν έχει τελειώσει, θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις όπως κάναμε μέχρι τώρα και θα τα καταφέρουμε. Ψηλά το κεφάλι, σας έχω εμπιστοσύνη” είπε μεταξύ άλλων.

Από την αναφορά του πάντως, δεν έλειψαν και τα θρησκευτικά μηνύματα τα οποία στέλνει συνήθως ο Όγιος, καθώς είναι γνωστό πως πιστεύει πάρα πολύ.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν επεσήμανε εκτός των άλλων, ότι το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν κι ένα μήνυμα από…ψηλά, ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως η ομάδα θα συνεχίσει να ακολουθεί τον δρόμο του Θεού κι όπου βγει.