Σκληρή γλώσσα από τον Κατσιαούνη

Στο μέλλον του Άρη, αλλά και στις φετινές διοικήσεις της “κίτρινης” ΠΑΕ, αναφέρηκε ο βετεράνος τερματοφύλακας, Αλέκος Κατσιαούνης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία της ομάδας.

“Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ούτε καν μαθηματικές ελπίδες. Αυτό που μας πειράζει είναι πως κάποιοι άνθρωποι που κλήθηκαν να διοικήσουν τον Άρη απέτυχαν παταγωδώς. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο ο Σκόρδας δεν παραιτείται προκειμένου να διευκολύνει τις εξελίξεις. Μάλλον το καλό του Σκόρδα αξίζει περισσότερο για αυτόν από το καλό του συλλόγου. Δεν είναι παιχνιδάκι στα χέρια του Σκόρδα ο Άρης.
Πρέπει να φύγει και αυτός και τα μέλη της διοίκησής του και να αφήσουν τον Άρη να βρει το δρόμο του. Όσο κάθεται ο Σκόρδας είναι τροχοπέδη για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις” τόνισε αρχικά στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και σχετικά με το ενδιαφέρον του Αλέξη Κούγια να εμπλακεί με τα κοινά του Άρη, πρόσθεσε: “Ήταν λίγο υπερβολικές οι δηλώσεις του Κούγια. Μέσα στη λογική της εξεύρεσης της καλύτερης δυνατής λύσης για την επόμενη μέρα του Άρη υπήρξε μια προσέγγιση μαζί του. Έχει πολύ δρόμο ακόμη αυτή η ιστορία.

Ο Άρης παρά τις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει είναι μια τεράστια ομάδα και δεν θα πάψει να υπάρχει ποτέ. Ταυτόχρονα γίνονται και άλλες κινήσεις από κάποιους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν βοηθήσουν τον Άρη να βγει από αυτήν την δύσκολη θέση. Δεν θα μείνει ο Άρης ακέφαλος. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και υπάρχουν διαβουλεύσεις για την επόμενη μέρα”.
Σε ερώτημα για το που θα αγωνιστεί τελικά ο Άρης, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός του, ο βετεράνος γκολκίπερ υπογράμμισε πως… “δεν μπορείς να πάρεις μια τέτοια απόφαση εύκολα. Τα όργανα και ο λαός του Άρη επί της ουσίας θα αποφασίσουν. Θα ληφθούν τα οικονομικά δεδομένα υπόψη και θα ληφθεί η σωστή απόφαση”.

Τέλος, σχετικά με  τις σκέψεις αποχώρησης του Σούλη Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία επεσήμανε: «Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πολύ πιο πριν. Τώρα δεν έχει ουσία. Δεν προσέφερε τίποτα αγωνιστικά στην ομάδα».