By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κουβέντα για τις (πολλές) κάρτες
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουβέντα για τις (πολλές) κάρτες

Τhessports
Last updated: 24/03/2014 14:27
Τhessports
Share
SHARE

Στον ΠΑΟΚ έχει ανοίξει μια κουβέντα γύρω από τις πολλές, είναι η αλήθεια, κάρτες που έχουν δεχθεί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στους 30 αγώνες πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος τελείωσε τα δύο τελευταία ματς, με Αρη και ΠΑΣ, παίζοντας με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από ένα ημίχρονο, ενώ συνολικά οι κίτρινες που έχουν δεχθεί οι παίκτες του ανέρχονται στις 85 και ο μ.ο. να αγγίζει τις 3 κίτρινες ανά αγώνα!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης άνοιξε την συζήτηση γύρω από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο. Στη σημερινή προπόνηση ζήτησε να μην ξεφεύγουν από τα φυσιολογικά πλαίσια, να μην δίνουν δικαιώματα στους διαιτητές και να λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. «Τα πολλά νεύρα δεν μας ευνοούν. Μην πέφτετε στην παγίδα των διαιτητών, διατηρήστε το ομαδικό πνεύμα και λειτουργήστε σαν ομάδα, υποστηρίξτε ο ένας τον άλλο, όμως πρέπει να το διαχειρίζεστε με έξυπνο τρόπο», τους είπε μεταξύ άλλων.

Η κουβέντα για τα πολλά νεύρα των παικτών δεν έχει ανοίξει τυχαία. Και από… ψηλά έχει σταλθεί το μήνυμα προς το αγωνιστικό τμήμα. Να ηρεμήσουν οι παίκτες και να χαμηλώσουν οι τόνοι, ειδικά όσο πλησιάζουν τα δύο ματς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Μάλαμας Τεβεκέλης, αρμόδιος σύμβουλος της ΠΑΕ και του Σαββίδη σε θέματα διαιτησίας, κατέθεσε σήμερα κι αυτός την δική του άποψη γύρω από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με αφορμή τις πολλές κάρτες στον αγώνα με τον ΠΑΣ. «Με τον εκνευρισμό δεν κερδίζεις τίποτα, μπορεί να πάρεις κάρτες που δεν θα έπαιρνες αν ήσουν ήρεμος», είπε μιλώντας στον Arena FM 89,4.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΓεωργιάδηςΔιαιτησίαΠΑΟΚΤεβεκέλης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article “Τελικός με Ζάκυνθο”
Next Article “Ο Άρης πρέπει να παραμείνει βιώσιμη εταιρεία”

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US