“Ο Άρης πρέπει να παραμείνει βιώσιμη εταιρεία”

Την άποψη ότι ο Άρης μπορεί να αγωνιστεί στη Football League, αλλά και το ότι το νομικό επιτελείο της ομάδας, θα κυνηγήσει κάθε υπόθεση που μπορεί να κρατήσει τον Άρη ακόμη και στην Superleague, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της “κίτρινης” ΠΑΕ, Θανάσης Κώνστας.

“Η πρώτη εικόνα έδειξε πως η έδρα στο σημερινό δικαστήριο ήταν εχθρική όμως τελικά ήταν λάθος εντύπωση. Αυτό που με έκανε να χαρώ ήταν οι πολλές και διευκρινιστικές ερωτήσεις. Φάνηκε πως η δικαστής δεν  έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και οι πολλές ερωτήσεις θα βοηθήσουν για την θετική εξέλιξη για την ΠΑΕ” τόνισε στον “Arena FM” και πρόσθεσε: “Είδαμε μόνο δύο δικηγόρους να αντιτίθενται κατά της πλευράς της ΠΑΕ Άρης ενώ υπάρχουν τόσοι πολλοί πιστωτές. Είδαμε δικηγόρους από άλλους ποδοσφαιριστές, από την “sportvision”, από τους εργαζόμενους της ΠΑΕ Άρης και πολλούς άλλους που τοποθετήθηκαν θετικά.
Υπάρχουν κάποιοι που ίσως δεν θέλουν να καταλάβουν πως είναι προς όφελος ο Άρης πρέπει να παραμείνει βιώσιμη εταιρεία ώστε να εισπράξουν τα οφειλόμενα τους”.

Σε ερώτηση για το αν ο Άρης να παίξει στην Φούτμπολ Λιγκ, ο παράγοντας των “κιτρίνων” είπε:“Εμείς αυτή την στιγμή ευελπιστούμε και πιστεύουμε πως υπάρχουν πιθανότητες η ομάδα να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ είτε αγωνιστικά είτε εξωαγωνιστικά. Εφόσον εξαντληθούν αυτές οι προσπάθειες έχουμε τον χρόνο για ένα δεύτερο σχέδιο που δεν θέλουμε τώρα να το συζητήσουμε. Αυτή τη στιγμή το νομικό μας επιτελείο εξετάζει διάφορα θέματα. Θα εξαντλήσουμε οποιαδήποτε μορφή αγώνα του Άρη για να εξασφαλίσουμε τα δίκαια της ομάδας που δεν τα έχει σεβαστεί όποιος δεν τα έχει σεβαστεί”.