Οι βοηθοί του Άρης-ΠΑΟΚ στην Σ. Αραβία!

Οι βοηθοί Αλέξανδρος Γρεβένης και Ιορδάνης Δημητριάδης μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας όταν, κατά κάποιο τρόπο, είχαν συνδεθεί με το πρόσφατο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Ο Γρεβένης, αν και αρχικά είχε οριστεί, τελικά δήλωσε κώλυμα και αντικαταστάθηκε από τον Δημητριάδη. Εκείνο το ματς διεξήχθη στις 16 Μαρτίου. 

Ακριβώς μία εβδομάδα αργότερα δηλαδή χθες διαιτήτευσαν (βοήθησαν για την ακρίβεια…) σε αγώνα. Κι αν ψάχνετε να τους βρείτε στην Ελλάδα, τζάμπα κόπος. Διότι ήταν μέσα στους «εκλεκτούς» της ΕΠΟ για να ταξιδέψουν στην Σαουδική Αραβία, κατόπιν σχετικού αιτήματος της εκεί ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και προφανώς έναντι σημαντικής αμοιβής. Και μάλιστα όχι σε όποιο κι όποιο παιχνίδι, άλλα σε ένα από τα πιο σημαντικά της σεζόν ανάμεσα στην Αλ Φατέχ και την Αλ Ετιφάγκ, που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, διαιτητής αυτού του αγώνα ήταν ο Κουκουλάκης με βοηθούς τους Δημητριάδη, Γρεβένη. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα…