Αποκαλύψεις από την Χαραλαμπίδου

Αποκαλύψεις έκανε, στην  συνέντευξη, που έδωσε στο seleo.gr και στον Δημήτρη Συρμάτση, η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Η κ. Χαραλαμπίδου υποστήριξε μεταξύ άλλων πως η κάλπη των Ευρωεκλογών έχει μεγαλύτερη σημασία στις διπλές εκλογές του Μαΐου.

Αποκάλυψε τα ονόματα τεσσάρων αντιπεριφερειαρχών του συνδυασμού. Συγκεκριμένα δίπλα στην κ. Χαραλαμπίδου θα είναι ο Λάζαρος Τόσκας (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής) από το κίνημα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, ο αγροτοσυνδικαλιστής Παύλος Κελεσίδης (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας), ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών Σταύρος Παπαϊωάννου (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σερρών) και ο Στάθης Συμεωνίδης (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας) αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Πιερίας.

Παράλληλα η υποψήφια Περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τις δημοσκοπήσεις, ενημερώνει για το ενδεχόμενο παραίτησής της από βουλευτής, αναφέρεται στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, επιτίθεται σφόδρα σε Απ. Τζιτζικώστα και Γιάννη Ιωαννίδη και μιλά για τις προθέσεις της για Σκουριές, ΕΥΑΘ, Μετρό και Περιφέρεια.

Δείτε τη συνέντευξή της στο seleo.gr από το οποίο θα περάσουν οι περισσότεροι υποψήφιοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία.