“Θα είμαστε προετοιμασμένοι”(video)

Στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά και τους επικείμενους ημιτελικούς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Πέρεθ Λούκας στη μικτή ζώνη της Τούμπας.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα του Μιγκέλ (σ.σ. Βίτορ), τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά, αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και με την βοήθεια του κόσμου, παλέψαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο, αλλά το κάναμε.Έχουμε παίκτες που μπορούν με την απόδοσή τους να δείξουν χαρακτήρα και να γυρίσουν το παιχνίδι, όπως και κάναμε” τόνισε ο μέσος του “Δικεφάλου” και σχετικά με το αν η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ ήταν η πιο δύσκολη εντός έδρας αποστολή της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα πρόσθεσε: “Δεν θα έλεγα η πιο δύσκολη, αλλά ήταν δύσκολη, λόγω της αποβολής. Είμαστε μία από τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, πρέπει να μπορούμε να γυρίσουμε τέτοια παιχνίδια. Έχουμε την δυνατότητα και την ικανότητα”

Τέλος σ’ ότι αφορά τους δύο ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό, ο Λούκας είπε: “Εμείς βλέπουμε τα παιχνίδια ένα – ένα. Εχουμε δύο ακόμα παιχνίδια, τα βλέπουμε το καθένα ξεχωριστά και όταν θα φτάσει η στιγμή για τον ημιτελικό πιστεύω ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι για να κερδίσουμε”.