By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κλείνει την ψαλίδα η συμμαχία των «τριών» για την ΕΠΟ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει την ψαλίδα η συμμαχία των «τριών» για την ΕΠΟ

Τhessports
Last updated: 10/01/2016 10:12
Τhessports
Share
SHARE

Σκληρό είναι το παιχνίδι που παίζεται στο παρασκήνιο ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο.

Στόχος της «συμμαχίας» ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ είναι ως γνωστόν η ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων στην Ομοσπονδία και η αλλαγή του υπάρχοντος καθεστώτος με την απομάκρυνση της διοίκησης Γκιρτζίκη. Για το σκοπό αυτό έχουν ξεκινήσει ήδη τις διεργασίες με στόχο την εξασφάλιση όσο των δυνατών περισσότερων ψήφων των ποδοσφαιρικών ενώσεων.

Συμφωνα, μάλιστα, με τη «Live Sport» η «συμμαχία» εκτιμά πως η διαφορά από την παράταξη Γκιρτζίκη έχει μειωθεί αισθητά και είναι πλέον της τάξεως των 3-4 ενώσεων. Εκτιμούν, δε, πως αυτή η διαφορά μπορεί να υπερκαλυφθεί καθώς επίκεινται εκλογές σε έξι ενώσεις, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης κάνει κινήσεις για να πάρει με το μέρος του κάποιες από τις ενώσεις της βορείου Ελλάδος που αυτή τη στιγμή στηρίζουν Γκιρτζίκη.

Στην αντίπερα όχθη, η πλευρά του νυν προέδρου της ΕΠΟ εκτιμά πως οι «αντίπαλοι» έχουν πάρει με το μέρος τους περίπου 17 ενώσεις κι όχι 23-24 όπως εκείνοι υπολογίζουν.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Το νέο «deal» του Παπαθανασάκη!
Next Article Πρόστιμο 1,7 εκατ. ευρώ της εφορίας στον Κυργιάκο!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US