“Συνεχίζω και παραμένω”

Παρά τη φημολογία περί αποχώρησης από την ΠΑΕ Άρης, ο Λάμπρος Σκόρδας με μία μακροσκελή δήλωσή στην σελίδα της ΠΑΕ στο facebook γνωστοποίησε την απόφασή του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. να παραμείνουν στην ομάδα τονίζοντας πως στόχος του είναι να βρεθεί επενδυτής.

Αναλυτικά η δήλωση:

“Η ντροπιαστική σημερινή κατάληξη της φετινής χρονιάς για την αγαπημένη μας ομάδα ήταν αναπόφευκτη. Μετά την εκ θαύματος περσινή διαφυγή από την καταστροφή, εγκληματικά λάθη εσκεμμένα αποδυνάμωσαν περαιτέρω αγωνιστικά ένα ήδη μη ανταγωνιστικό σύνολο. Αποτέλεσμα ήταν ο ΑΡΗΣ των εκατό χρόνων, ιδιαίτερα μετά τις αποχωρήσεις και των τριών ξένων του και μόνο με νεαρούς και άπειρους ποδοσφαιριστές, να αδυνατεί να κερδίσει, ακόμη και εντός έδρας και τους πιο αδύναμους αντιπάλους του.
Όσα λάθη και διοικητικές παραλείψεις είναι δυνατό να μου καταλογιστούν, είναι πολύ μικρότερα από το τεράστιο προσωπικό ατόπημα να προσφερθώ μετά την παραίτηση του Ηλιάδη, να προσπαθήσω να σωθεί μια ομάδα που από τον Δεκέμβριο ήταν καταδικασμένη.

Πλέον είναι επιτακτική ανάγκη ο ΑΡΗΣ στις τελευταίες αγωνιστικές να έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια, προσμετρώντας το γεγονός ότι ο εντός έδρας αγώνας με τον Εργοτέλη ήταν ζημιογόνος, ενώ χρειάζονται χρήματα για τις δυο επόμενες πανάκριβες εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ταυτόχρονα πρέπει να συνεχισθεί η προσπάθεια για να ενταχθεί η ΠΑΕ στο άρθρο 99, κόντρα στην αποτυχημένη πρώτη αίτηση και στον διαφαινόμενο υποβιβασμό. Η επιλογή της Γ Εθνικής και της διάλυσης δεν πρέπει να αποτελέσουν επιλογή. Αντίθετα πρέπει να εξασφαλισθεί με ρεαλισμό η οικονομική επιβίωση και με αυτό τον τρόπο η προσέλκυση ενός ισχυρού οικονομικού παράγοντα.

Αυτοί είναι και οι μοναδικοί λόγοι που συνεχίζω και παραμένω, μαζί με τους συνεργάτες μου στην διοίκηση, αποτρέποντας μαθητευόμενους μάγους και κασκαντέρ να κάνουν πράξη τον εδώ και τρία χρόνια σχεδιασμό της εκκαθάρισης σε ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Δυστυχώς για μένα η αγάπη μου για την ομάδα συνοδεύεται και από την προσωπική μου οικονομική εμπλοκή, μαζί με τον Νικήτα Ματθαίου και σήμερα έχει μετατραπεί και σε προσωπική οικονομική καταστροφή με κατάσχεση ακινήτων αλλά και όποιων χρημάτων σε χέρια τρίτων (ενοίκια) από το Δημόσιο.
Αν κάποιος πιστεύει ότι είμαι λάτρης της προεδρικής καρέκλας, ας μας παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο διάσωσης και θα του την παραδώσω τρέχοντας.

Μέχρι τότε θα κάνω, όπως έκανα πάντα, ό,τι περνά από το χέρι μου ώστε να σωθεί από την διάλυση ο ΑΡΗΣ μας και να τον παραδώσω όχι σε άνεργους ή επιτήδειους, αλλά σε κάποιον ισχυρό παράγοντα που θα τον θεωρήσει ελκυστική επένδυση και θα τον οδηγήσει ξανά σε επιτυχίες.

Όσο για αυτούς που τολμούν να με κατηγορούν και να με βρίζουν οι απαντήσεις θα δοθούν από την Δικαιοσύνη και ο καθένας μας θα αναλάβει τις ευθύνες του”.