Είναι νωρίς για Στοχ, σενάρια για Νάτχο

Ο Μίροσλαβ Στοχ άρχισε να σιγά σιγά να ξαναβρίσκει τον εαυτό του μετά την απομάκρυνση του Στέφενς, είναι πλέον πιο κεφάτος, με πιο ουσιστική προσφορά, κάθε φορά που αγωνίζεται και μάλιστα κέρδισε κέρδισε άλλο ένα βραβείο, αυτό του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής για το γκολ του με τον ΠΑΣ, με ποσοστό γύρω στο 56%.

Στην Τουρκία έχει ξεκινήσει ήδη συζήτηση για το μέλλον του Σλοβάκου, που δεν φαίνεται να έχει τύχες να επιστρέψει στην Φενέρμπαχτσε, αφενός γιατί η ομάδα της Πόλης δεν έχει θέσεις ξένων κι αφετέρου γιατί μάλλον δεν έχει τη διάθεση να του δώσει άλλες ευκαιρίες.

Η Γαλατά θέλει να τον πουλήσει και στην Τουρκία ο Τύπος γράφει για ενδιαφέρον της Ρούμπιν Καζάν, που υποτίθεται πως δίνει 5.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Όλως παραδόξως, αυτό το ποσό είναι σχεδόν η ρήτρα, που έχει ο ΠΑΟΚ με την Γαλατά, αν θέλει να αγοράσει τον Στοχ.

Αρχίζει σιγά – σιγά να φαίνεται ότι η Φενέρ δημιουργεί ντόρο γύρω από το όνομά του για να τον πουλήσει και κυρίως, να “τσιγκλήσει” τον ΠΑΟΚ να πληρώσει την ρήτρα. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν φαίνεται στον ορίζοντα, ειδικά αυτή την εποχή.

Κατ΄ αρχήν, αν ο ΠΑΟΚ θελήσει να τον αγοράσει με τη ρήτρα, στο ταμείο της Φενέρ θα πρέπει να μπουν 4.500.000 ευρώ. Οι ρήτρες φυσικά είναι διαπραγματεύσιμες κι αν στην Τούμπα το αποφασίσουν, μπορούν να διαπραγματευτούν με τους Τούρκους για να ρίξουν το ποσό.

Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, σύμμαχος μπορεί να είναι ο ίδιος ο παίκτης, που είναι ξεκάθαρο ότι προτιμά να μείνει εδώ ή ακόμη κι ο μάνατζέρ του, με τον οποίο πλέον υπάρχει καλή σχέση.

Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να κρατήσει τον Σλοβάκο, θα ξεκινήσει μια διαπραγμάτευση…

Στο μεταξύ σημερινό δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως ο Ισραηλινός μέσος του ΠΑΟΚ, Μπίμπρας Νάτχο βρίσκεται στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε  και πως δεν αποκλείεται η ομάδα από την γειτονική χώρα να κάνει κίνηση για την απόκτηση του! Σχετίζοντας την υπόθεση του Νάτχο με αυτή του Στοχ, αν και οι Τούρκοι γνωρίζουν πως το καλοκαίρι ο πρώην άσος της Ρούμπιν μένει ελεύθερος και από τον ΠΑΟΚ.

Το εν λόγω κείμενο αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε τις επόμενες ημέρες θέλει να καθίσει στο «τραπέζι των διαπραγματεύσεων», με τον Νάτχο, έτσι ώστε να του κάνει την προσφορά της, αλλά και να δει τις προθέσεις του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

 

ΣΤΟΧ: ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ…

Προς το παρόν πάντως ο Στοχ σκέφτεται τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και αυτό έδειξε μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη:

«Πρέπει να νικήσουμε. Πρέπει να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για τον συγκεκριμένο αγώνα, επειδή ξέρουμε πως θα παλέψουν εναντίον μας, όλοι μας πολεμούν όταν βρίσκονται απέναντι στον ΠΑΟΚ, όλοι επιδιώκουν την αυτοπροβολή τους κι όπως έχω αναφέρει πρέπει να νικήσουμε όλους τους αγώνες που ακολουθούν και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να φέρουμε – με το καλό – τους τρεις βαθμούς από την Αθήνα».