Προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ;

Επιστρέφοντας τον περασμένο Νοέμβριο από το Ισραήλ, ο Ιβάν Σαββίδης είχε ανοίξει για πρώτη φορά κουβέντα με τον Κώστα Κατσουράνη γύρω από το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του το οποίο λήγει σε τρεις μήνες από σήμερα. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ εκτιμά απεριόριστα τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, ας μην ξεχνάμε πως αποτέλεσε την πρώτη του μεταγραφή στο Δικέφαλο, αλλά όπως φαίνεται τα δεδομένα από τότε έχουν αλλάξει πολύ και ο «Κατσούρ» έχει μάλλον αποφασίσει να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.  Οχι, ότι ο ΠΑΟΚ καίγεται να τον κρατήσει…

Και μόνο που οι δύο πλευρές έχουν μείνει σ’ αυτή την συζήτηση εν πτήση από το Τελ Αβίβ προς τη Θεσσαλονίκη, μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και του διεθνή μέσου, φανερώνει πως ίσως στην Τούμπα να μην ενδιαφέρονται και πολύ αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα, που τον Ιούνιο θα κλείσει το 35ο έτος της ηλικίας του. Το μόνο που ακολούθησε ήταν μια διάψευση ΠΑΟΚ και Κατσουράνη, όταν τον περασμένο Οκτώβριο ο Πατρινός μέσος συναντήθηκε στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» και συνομίλησε για λίγα λεπτά με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Κατσουράνης φλερτάρει με την ΑΕΚ, κι όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αθήνα, ο ίδιος στο περιβάλλον του μιλά με σιγουριά για το «κιτρινόμαυρο» μέλλον του κι αυτό που απομένει, όπως επισημαίνει και η εφημερίδα Goalnews, είναι να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Στο σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται:

«Τυπικές διαδικασίες  φαίνεται να απομένουν για την ολοκλήρωση τns μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες υπήρξε νέα επαφή ανάμεσα στον διεθνή όσο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο, στην οποία τέθηκαν οι βάσεις τns συμφωνίας για τη μεγάλη επιστροφή.

Ετσι και αλλιώς, ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης ήταν εξ αρχής υπέρμαχος της επαναφοράς του Κατσουράνη στην ομάδα και κατάφερε να υπερκεράσει τις αμφιβολίες που είχαν υπάρξει».

Ανάλογα δημοσιεύματα υπήρξαν αρκετά το τελευταίο διάστημα με εφημερίδες «κιτρινόμαυρων» αποχρώσεων να μιλούν με βεβαιότητα για επιστροφή, μετά από 8 χρόνια απουσίας, του Κώστα Κατσουράνη στην ΑΕΚ .