Νέα «υποδοχή» στην Τούμπα

«Υποδοχή» είχαμε το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί, βρέθηκαν περίπου 30 φίλοι του ΠΑΟΚ και περίμεναν την επιστροφή της ομάδας από την Αθήνα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να δεχθούν το νέο απογοητευτικό σκορ και να αποδεχθούν την ανατροπή του 0-3 σε 3-3 από τον Απόλλωνα. Γι’ αυτό το λόγο ζήτησαν εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια του (νέου) «τετ α τετ» στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας υπήρξαν στιγμές που ανέβηκαν οι τόνοι, χωρίς πάντως να ξεφύγει η κατάσταση, με τον Κώστα Ιωσηφίδη να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα προκειμένου να μπουν οι ποδοσφαιριστές στα αυτοκίνητά τους και να αναχωρήσουν για τα σπίτια τους.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας ήταν ο μοναδικός που βρισκόταν μαζί με την αποστολή, καθώς κανένας άλλος από τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ, ούτε ο Βρύζας, ούτε ο Τσιστιακόφ, ήταν εκείνη την ώρα μαζί με τους ποδοσφαιριστές, που για άλλη μια φορά μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια μερίδα του κόσμου.