Ο Ζαγοράκης, ο Μπόλαρης και το Twitter

Φουντώνει η μάχη για την τοπική αυτοδιοίκηση στη Θεσσαλονίκη. Και τα επιτελεία των υποψηφίων επιστρατεύουν ως όπλα το διαδίκτυο και «παίζουν» αρκετά με τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μάρκος Μπόλαρης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, συναντήθηκε πρόσφατα με τον Θόδωρο Ζαγοράκη στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπου βρίσκεται σχεδόν καθημερινά ο σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη, το στιγμιότυπο αποτυπώθηκε από τον φωτογράφο του κ. Μπόλαρη και αμέσως «ανέβηκε» στο Twitter από το επικοινωνιακό γραφείο του υποψήφιου Περιφερειάρχη. Χρησιμοποιώντας, σοφά, το hashtag #paok, από τα πιο “αναγνωρισμένα” στο Twitter!

Εξ ου και η “απάντηση” από έναν φίλο του ΠΑΟΚ, που σχολίασε τη φωτογραφία στο Twitter γράφοντας: “κάνα γήπεδο κάνα προπονητικό κέντρο; τίποτα από το πλεόνασμα δεν περισσεύει για την ΠΑΟΚΆΡΑ ;”.

Γενικότερα οι επώνυμοι άνθρωποι του αθλητισμού τραβούν πάνω τους σαν… μαγνήτης τους πολιτικούς, ειδικότερα σε προεκλογικές περιόδους, όπως τώρα. Ποιος ξεχνάει «τη μάχη της φωτογραφίας» με τον Μισέλ Πλατινί πριν έναν μήνα στην Τούμπα…

Δείτε εδώ το «τιτίβισμα» του Μάρκου Μπόλαρη: